ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αναβολή μιας εβδομάδας στη δίκη Ψωμιάδη.

Για τις 25/5 πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, με τον τελευταίο να μην δίνει το παρών στο δικαστήριο, προσκομίζοντας χαρτί νοσηλείας, σε νοσοκομείο της Καβάλας... 

 

Αναβολή μιας εβδομάδας πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας δεν παρέστη σήμερα το πρωί στο Εφετείο, με την αιτιολογία της... ασθένειας. Συγκεκριμένα, φίλος του Μάκη Ψωμιάδη, προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφο νοσηλείας, από τις 14 Μαΐου, του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, με διάγνωση χρόνιας αναπνευστικής πνευμονοπάθειας... 

Στο συγκεκριμένο έγγραφο, ο θεράπων ιατρός δεν εξηγεί πότε θα δοθεί εξιτήριο στον Ψωμιάδη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο όρισε νέα διαδικασία για τις 25 του μήνα. 

Από πλευράς ΑΕΚ το παρών στο Εφετείο έδωσαν οι Ντέμης Νικολαϊδης, Γιάννης Γρανίτσας Φωτόπουλος, Ρόκκας, Τζανετάκης, Βελιτσανόπουλος, Ρήγας, Αναστασίου και Τζίνης, ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι Αδαμίδης και Μαυρομάτης.

Η αλήθεια είναι ότι οι συνεχείς αναβολές έχουν ταλαιπωρήσει πολύ την πλευρά της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της οποίας, πάντως, θεωρούν ότι το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς στις 6 Ιουνίου υπάρχει και νέα -ίσως πιο σημαντική- εκδίκαση, για το θέμα των εικονικών τιμολογίων, από εκείνη την εποχή. 


aek365.gr