ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τέσσερις μεταγραφές στα σκαριά για την ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση τεσσάρων μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, που κρατάει στα χέρια της τις περιπτώσεις των Γεωργιάδη, Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό, του Κοντοέ από τον Πανιώνιο και του Κωνσταντόπουλο από την Κέρκυρα.

Ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξεκίνημα της εβδομάδας έκανε λόγο για μείωση του μπάτζετ και στροφή της ΑΕΚ στην ελληνική αγορά.

Έτσι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με φθηνές λύσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους ή νεαρούς άσους με μικρό κόστος.

Όπως αποκαλύπτει η "Κιτρινόμαυρη Ώρα" η Ένωση είναι πολύ κοντά σε τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό. Μιλάμε φυσικά για τους Κοντοέ, Κωνσταντόπουλο, Γεωργιάδη και Ανάκογλου.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές θα έρθουν μαζί στην ΑΕΚ με ένα ποσό που θα αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ζητούσε αρχικά 1 εκ. ευρώ μόνο για τον Γεωργιάδη, όμως ο υποβιβασμός του Πανσερραϊκού έχει ρίξει το κόστος.

Όσον αφορά τον αμυντικό του Πανιώνιου είναι καθαρά στο χέρι της ΑΕΚ να τον κλείσει, αφού μένει ελεύθερος και μέχρι στιγμής δεν τα έχει βρει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τέλος ο έμπειρος πορτιέρο έχει συμβόλαιο και η Ένωση θα πρέπει να δώσει χρήματα στην Κέρκυρα, όμως με ένα λογικό ποσό μπορεί να κλείσει. Σε περίπτωση που δεν περπατήσει η περίπτωση του, υπάρχει πάντα και ο Δασκαλάκης που είναι ελεύθερος.


sport24.gr