ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Από μας εξαρτάται»

Χαρούμενος και με χαμόγελο στα χείλη υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ: «Μπράβο σας. Αξίζετε συγχαρητήρια για τη νίκη που πετύχατε, την πειθαρχία που είχατε στην τακτική και το γεγονός ότι δεν χάσατε λεπτό τη συγκέντρωσή σας. Τώρα η πρωτιά εξαρτάται από μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και το ξέρετε όλοι. Εχουμε το ματς στην Τούμπα και αυτό σκεφτόμαστε από τώρα». Συγχαρητήρια μοίρασε και ο Σταύρος Αδαμίδης, που περίμενε και εκείνος τον Χιμένεθ και τους Κιτρινόμαυρους στα αποδυτήρια.

Ακρως οικογενειακόν

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και φροντιστές της ΑΕΚ με το πέρας του ματς κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο, που αποτελεί και τη βάση τους στα Σπάτα, για να δειπνήσουν. Μια κίνηση έπειτα από πρωτοβουλία του Μανόλο Χιμένεθ δείγμα του οικογενειακού κλίματος που θέλει να διατηρήσει και στα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ.

Μεταξύ τυρού και αχλαδιού, το βλέμμα ήταν και στην τηλεόραση καθώς εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό.

Εκνευρισμένος ο «Ζορό»


Στο κενό έπεσε η προσπάθεια όσων ήθελαν να φτιάξουν τη διάθεση του Ισμαελ Μπλάνκο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν μιλιόταν και δεν έδειξε να παίρνει τα πάνω του παρά τα λόγια συμπαράστασης τόσο από ανθρώπους της ομάδας όσο και από τους δημοσιογράφους τη στιγμή που περνούσε από τη μικτή ζώνη.

Εκνευρισμός που προφανώς σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε για ένα λεπτό από τον Μανόλο Χιμένεθ. Σε συνάρτηση πάντα και με το ότι ο Μπαχά, που ουσιαστικά πήρε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, δεν έθελξε με την απόδοσή του, ως εκ τούτου είχε κάθε λόγο ο Μπλάνκο να θεωρεί πως άξιζε μια ευκαιρία.


exedrasports.gr