ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πολύ χαμηλές τιμές στα διαρκείας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ σχεδιάζει τα πλάνα της προκειμένου ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο, να επιστρέψει κοντά στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης, έχει πάριε την απόφαση να κατεβάσει τις τιμές των διαρκείας σε αρκετά χαμηλές τιμές.

Η χρονική περίοδος για τον Έλληνα είναι πάρα πολύ άσχημη, όσον αφορά τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα το γήπεδο να αρχίζει να μπαίνει στα είδη... πολυτελείας για την διασκέδαση του. Από την άλλη, η αγάπη για τον σύλλογο και την ομάδα είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να τον σπρώξει σε "τρέλες".

Πάνω σε αυτή τη λογική, στηρίχθηκε και η διοίκηση της ΑΕΚ που θέλει τον κόσμο κοντά στην ομάδα, χωρίς όμως ο φίλαθλος του συλλόγου να "ματώσει" οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή.


Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε, να μειωθούν οι τιμές στα διαρκείας σε μεγάλο βαθμό με σκοπό την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, αλλά φυσικά και την άμεση εισροή ρευστού στα ταμεία της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Κιτρινόμαυρη Ώρα", η διοίκηση σκέφτεται για ένα διάστημα να θέσει τα εισιτήρια διαρκείας προς τον κόσμο σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα το διοικητικό επιτελείο σκέφτεται για 20 μέρες να κατεβάσει την πήχη όσο πιο χαμηλά γίνεται. Από τις 10/6 έως και τις 30/6, θα διατίθενται διαρκείας στην τιμή των 200 ευρώ, των 250 ευρώ, των 300 ευρώ, των 350 ευρώ και των 400 ευρώ.

Κίνηση που σίγουρα θα δώσει το κίνητρο στον ΑΕΚτζή να πάρει το διαρκείας του σε χαμηλή τιμή. Φυσικά, ακόμα δεν έχει υπάρξει η επίσημη ενημέρωση, καθώς υπάρχουν και τα διαρκείας για αυτούς που έχουν τα τελευταία 3,4 και 5 χρόνια συνεχόμενα. Πιθανών, σε αυτούς τους φιλάθλους να υπάρχουν ακόμα καλύτερες τιμές, ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, ποιοι θα έχουν προτεραιότητα σε αυτό το 20ημερο προσφορών.

Το σίγουρο είναι, ότι η διοίκηση έχει καταλάβει πόσο δύσκολη είναι η εποχή για τον κόσμο της ομάδας και δείχνει με ενέργειες της και προσφορές πως θέλει να βοηθήσει τον απλό φίλαθλο να βρεθεί κοντά στην ομάδα του, αλλά και να βοηθήσει την ΑΕΚ να έχει μια δυνατή, κιτρινόμαυρη εξέδρα.


sport24.gr