ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ξεκίνημα με τετράδα «πακέτο»

Δυναμικό μπάσιμο επιχειρεί η ΑΕΚ στη μεταγραφική αγορά. Κατά πληροφορίες, προ των «κιτρινόμαυρων» πυλών βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές, που είναι έτοιμοι να υπογράψουν νέα συμβόλαια. Το ξεκίνημα περιλαμβάνει «πακέτο» των τεσσάρων, το οποίο χωρίζεται σε δύο... άξονες: αυτόν του εξωτερικού, που περιλαμβάνει τον 17χρονο Ρουμάνο επιθετικό Φαμπιάν Χιμτσίνσκι και τον συνομήλικό του Γάλλο αριστερό μπακ Μπέντζαμιν Μεντί, και αυτόν της εγχώριας αγοράς, που εμφανίζεται στα πρόσωπα των Χαράλαμπου Ταμπάση και Δημήτρη Σιαλμά. Αμφότεροι αγωνίζονταν μέχρι το φινάλε της σεζόν σε ομάδες της Football League και έμειναν ελεύθεροι από Διαγόρα και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Η τελική απόφαση για την απόκτηση των δύο νεαρών από το εξωτερικό (Χιμτσίνσκι και Μεντί) φαίνεται πως λήφθηκε μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 που είχε διεξαχθεί πριν από λίγες εβδομάδες στη Σερβία. Το «Goal» σας είχε ενημερώσει τότε πως στους «κιτρινόμαυρους» είχαν κινήσει την προσοχή κάποιες περιπτώσεις από τις εθνικές Ρουμανίας και Γαλλίας, αναφέροντας τις περιπτώσεις Χιμτσίνσκι και Μεντί μεταξύ άλλων.

Οι δύο παίκτες είναι αυτοί που ενδιαφέρουν περισσότερο, εκτιμάται πως μπορούν να αποτελέσουν επενδυτικές κινήσεις με μικρό κόστος και μεγάλες προσδοκίες και η ΑΕΚ προωθεί το κλείσιμο των μεταγραφών.

Αντίθετα, στις περιπτώσεις Ταμπάση και Σιαλμά (25άρηδες αμφότεροι) το σκάουτινγκ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου. Στο πλαίσιο της προσπάθειας ελληνοποίησης και με δεδομένο πως πρόκειται για παίκτες ελεύθερους με μικρό κόστος και μεγάλες φιλοδοξίες, στην ΑΕΚ έκριναν πως μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά την ομάδα και να αποτελούν μέλη του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Ταμπάσης προορίζεται για «δευτερότριτη» λύση στους τερματοφύλακες, ενώ ο Σιαλμάς για να καλύψει μια θέση στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση που με την αποχώρηση Μπλάνκο και τα ερωτηματικά για Μπάχα δεν έχει ούτε έναν παίκτη.

Δημήτρης Σιαλμάς, 25, επιθετικός

Ο Σιαλμάς είναι φορ που στο ξεκίνημα της καριέρας του δημιουργήσε προσδοκίες. Επαιξε για 2,5 σεζόν στον Πανιώνιο (17 ματς, δύο γκολ), 6 μήνες δανεικός στον ΕΘνικό (15 ματς, επτά γκολ), πριν μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Την πρώτη σεζόν είχε 5 ματς, έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου (εννιά ματς, δύο γκολ) και φέτος έκανε 11 γκολ σε 29 ματς με τον ΠΑΣ.

Φαμπιάν Αντριαν Χιμσίνσκι, 17, επιθετικός

Ο Ρουμάνος φορ εντυπωσίασε τους «κιτρινόμαυρους» κατά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος, παίκτης που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Στην ΑΕΚ έχουν καταθέσει πρόταση 80.000 ευρώ στην Ουνιρέα και παρά τις αντιρρήσεις των Ρουμάνων θεωρούν πως θα τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Μπέντζαμιν Μεντί, 17, αριστερός μπακ

Ο νεαρός Γάλλος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Χάβρης και θεωρείται εξελίξιμος. Δεν είναι τυχαίο πως φέρεται να ενδιαφέρεται γι' αυτόν κοτζάμ Αρσέν Βενγκέρ για λογαριασμό της Αρσεναλ. Ο Μεντί δεν μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Χάβρη και η ΑΕΚ επιχειρεί να μπει «σφήνα» στην υπόθεση.

Χαράλαμπος Ταμπάσης, 25, τερματοφύλακας

Ο πανύψηλος (1,98 μ.) γκολκίπερ άφησε ικανοποιημένους τους «κιτρινόμαυρους» τη σεζόν που τελείωσε, όντας βασικός στον Διαγόρα (30 ματς). Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Ηλυσιακό και Αιγάλεω. Είναι μια φορά διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και θεωρείται καλή επιλογή.

sentragoal.gr