ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Το «θηρίο» βρυχάται ξανά.

Η φιγούρα του γέμιζε το γήπεδο. Οπου κι αν κοίταζε κάποιος, θα έβλεπε τον Ντιόπ. Να είναι παντού στην άμυνα, να καλύπτει χώρους και αντιπάλους, να διασφαλίζει τα μετόπισθεν της ΑΕΚ. Και, παράλληλα, να είναι αυτός που θα κρατήσει την μπάλα, θα παγώσει το ρυθμό, θα αλλάξει παιχνίδι με ασφάλεια και θα δώσει ηρεμία στην ομάδα του. Το "θηρίο" της ΑΕΚ βρυχάται. Πείθει ολοένα και περισσότερο πως είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ντιόπ του προχθεσινού ντέρμπι -καίτοι ο Σάχα αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος- ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ΑΕΚ. Δέσποζε με την παρουσία του σε όλο το γήπεδο, καθάριζε όλες τις φάσεις με φοβερή άνεση.

Ηταν ο ηγέτης που ανέμεναν στην Ενωση όταν το περασμένο καλοκαίρι έμπαιναν σε σίριαλ με ατέλειωτα επεισόδια μέχρι να πετύχουν την απόκτησή του από την Πόρτσμουθ.

Ο Ντιόπ έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο από την αλλαγή συστήματος του Χιμένεθ, καθώς με το ρόμβο μπορεί να παίζει συγκεντρωτικά και να μη διανύει μεγάλες αποστάσεις. Είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, είναι "κολόνα" για την ΑΕΚ.

Οπως φαίνεται, αυτό είναι το εισιτήριο για την παραμονή του Ντιόπ και τη νέα περίοδο. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως από τη στιγμή που θα κάνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα είναι ακόμα καλύτερος και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

 Ετσι κι αλλιώς, όπως είχε αποκαλύψει και το "Goal" πριν από λίγες εβδομάδες, το συμβόλαιο του Ντιόπ βρίσκεται μέσα στα οικονομικά δεδομένα της νέας ΑΕΚ. Με στάνταρ απολαβές 400.000 ευρώ και μπόνους μέσω των οποίων μπορεί μέχρι και να διπλασιάσει την αμοιβή του, ο Ντιόπ μπορεί να είναι στη τοπ λίστα της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο.




sentragoal.gr