ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κίνηση για την απόκτηση του Σιόβα.

Πριν από εβδομάδες το «Goal» σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το δίδυμο των Σιόβα και Κοντοέ από τον Πανιώνιο. Οι επαφές με τον Κοντοέ που μένει ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης έχουν επιβεβαιωθεί από όλες τις πλευρές και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απάντησή του στην επίσημη πρόταση που του έχουν καταθέσει. Η ΑΕΚ πάντως δεν μένει εκεί και έχει κάνει ήδη διερευνητική κρούση και για την απόκτηση του Σιόβα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Κατά ασφαλείς πηγές, πριν από λίγες μέρες υπήρξε κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου μεσοαμυντικού. Με δεδομένο πως ο Σιόβας αποτελεί ένα από τα πλέον πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία των «κυανέρυθρων», στην Ενωση θέλησαν να διερευνήσουν το αν και κατά πόσο είναι εφικτό το μπάσιμο γι' αυτόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι απαιτήσεις που αξίωσαν οι παράγοντες του Πανιώνιου ήταν σημαντικές, αλλά όχι απαγορευτικές για την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων».

Ο Σιόβας είναι παίκτης που θέλουν πολύ στην ΑΕΚ.

Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ικανότητα τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Είναι ήδη διεθνής και μια από τις επιλογές που έχει στο μυαλό του ο Φερνάντο Σάντος για το μέλλον της εθνικής ομάδας. Εχει ήδη στο ενεργητικό του δύο γεμάτες σεζόν σε υψηλό επίπεδο, έχει δείξει πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και το μέλλον του ανήκει.

Στο... παιχνίδι κι ο Λούκατς

Στο πλαίσιο του συνολικού ενδιαφέροντος που έχει η ΑΕΚ για τον Σιόβα και τις σχέσεις καλής... γειτονίας που πρέπει να δομηθούν εκ νέου ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπήρξε και η δοκιμή του Μίλαν Λούκατς στον Πανιώνιο. Ο 26χρονος Σέρβος τερματοφύλακας ανήκει στην Ενωση, αλλά δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας επίσημα λόγω μη ύπαρξης θέσεως για μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Λούκατς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά του δόθηκε άδεια για να κάνει ένα τεστ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και να προσπαθήσει να κερδίσει θέση στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Ετσι κι αλλιώς, πάντως, η ΑΕΚ έχει ακόμα αρκετές... δοσοληψίες με τον Πανιώνιο.

Τα υπόλοιπα από τις μεταγραφές των Μάκου, Τζιμπούρ που βαραίνουν ακόμα τους «κιτρινόμαυρους» δημιουργούν εκ των πραγμάτων σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η Ενωση θα ήθελε να αποκτήσει τον παίκτη και είναι δεδομένο πως πέρα από χρήματα μπορεί να προσφέρει τόσο έμψυχα ανταλλάγματα όσο και ειδικές συμφωνίες (όπως υψηλό ποσοστό ιδιοκτησίας που να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης).

sentragoal.gr