ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στο δικαστήριο Αδαμίδης – Ντέμης!

Την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία δίκη για την υπόθεση Ψωμιάδη. Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Ντέμης Νικολαΐδης θα παραστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπέρ της ΑΕΚ, στην οποία έχουν επιδικαστεί 44 εκατ.ευρώ σε απόφαση που τελεσιδίκησε τον Φλεβάρη.

Μάλιστα, με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 70 εκατ.ευρώ, ποσό που είναι… απίθανο να εισπράξει ποτέ η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, αποτελεί θέμα τιμής η δικαίωση της Ενωσης για αυτό Αδαμίδης και Νικολαΐδης θα παραστούν οι ίδιοι στο δικαστήριο. Πάντως, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πιθανή συνάντηση τους μετά τα όσα είπε ο Αδαμίδης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου για τον Ντέμη και τις οικονομικές χρήσεις τις διοίκησης του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα έχει κινήσει τις διαδικασίες με αιτήματα σε όλες τις τράπεζες και το αν υπάρχουν λογαριασμοί της οικογένειας Ψωμιάδη για να μπορέσει να εισπράξει ότι μπορεί...

Ο Αδαμίδης θα παραστεί στην δίκη και μετά θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη και τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.  Την ΑΕΚ θα συνοδέψει στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης ο Eκτελεστικός Διευθυντής της ομάδας Γιώργος Κωνσταντινίδης.


aek365.gr