ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κουπάτοι μάγκες!

Αυτή είναι η ΑΕΚ! Αυτή είναι η ομάδα που αξίζει να φοράει την φανέλα με τον Δικέφαλο. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω το κύπελλο στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν συγκρίνετε με αυτό που έχουν κάνει φέτος τα παλικάρια του χάντμπολ.

Μια ολόκληρη χρονιά έπαιζαν κεκλεισμένων θυρών. Μια χρονιά με πολλά προβλήματα που όμως δεν επηρέασε κανέναν τους. Στην αρχή μας στέλνουν όλους αδιάβαστους με την πορεία τους στην Ευρώπη και τώρα μας τρελαίνουν με την χθεσινή τους νίκη…

Μια νίκη που ήθελα πολλά κιλά….original καρδιάς για να την πάρεις! Ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη με πούλμαν. Έπαιξαν σε ένα παιχνίδι όλη τους την χρονιά. 22 δευτερόλεπτα πριν την λήξη βρισκόταν με ένα γκολ πίσω και όμως δεν μάσησαν. Ισοφάρισαν και πέτυχαν και άλλο γκολ που όμως ακυρώθηκε. Και πάλι δεν κόλασαν. Μπήκαν μέσα και ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την λήξη έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα και αυτόματα τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς τους στο καναβάτσο!
Αυτή λοιπόν είναι η πιο original και η πιο μάγκικη κούπα!

Όλα όσα πέρασαν κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα όχι απλά τους άξιζαν αλλά ήταν και λίγα μπροστά σε όσα μας έχουν προσφέρει αυτοί φέτος!

Η παρέα του Γιάννη Αρβανίτη. Η ομάδα που δεν κοιτάει χρήματα και συμφέροντα. Οι παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ και την έχουν βαθιά μέσα στην καρδιά τους. Αυτοί που πρώτοι χθες το βράδυ έδιναν τον ρυθμό στο πάρτι που είχε στηθεί για αυτούς. Αυτό είναι το μεγαλείο της ΑΕΚάρας μας….Αυτή την ΑΕΚ αγαπάμε και ονειρευόμαστε όλοι!

Για αυτά τα παιδιά λοιπόν όλοι μας πρέπει να είμαστε σήμερα στο ΟΑΚΑ…..Η κούπα των πρωταθλητών θα είναι εκεί για να κάνει έναν ακόμα γύρο θριάμβου, μετά «την κρουαζιέρα» που έκαναν σε όλη την Ελλάδα, και να χειροκροτηθεί από όλους μας.
Αν το προηγούμενο Σάββατο χειροκροτήσαμε και πανηγυρίσαμε σήμερα πρέπει να το κάνουμε 1000 φορές πιο δυνατά….!!!!

Μάγκες σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας έχετε χαρίσει! Σας ευχαριστούμε που πρώτοι δίνεται μαθήματα για το τι σημαίνει ΑΕΚ! Την άλλη βδομάδα περιμένουμε και το κύπελλο…δεν φταίμε εμείς εσείς μας καλομάθατε στα πολλά…!!!!