ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ!

Το χαμηλότερο εισιτήριο διαρκείας για τους φίλους της ΑΕΚ που θα γίνουν Supporters είναι στα 165 ευρώ. Μια πολύ προσιτή τιμή για αυτούς που θέλουν παράλληλα να αγοράσουν και μετοχές της ΠΑΕ. Ωστόσο, η διοίκηση της Ενωσης είναι αποφασισμένη να φέρει όλο τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την νέα χρονιά, βάσει του πλάνου των νέων διαρκείας το οποίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ"!

Τον Ιούνιο και για 20 ημέρες η Ενωση θα δίνει εισιτήρια διαρκείας σε πολύ χαμηλές τιμές... Συγκεκριμένα, από τις 10 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του μήνα θα διατίθενται διαρκείας στην τιμή των 200 ευρώ, των 250 ευρώ, των 300 ευρώ, των 350 ευρώ και των 400 ευρώ.

Ετσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας της να αγοράσουν γρήγορα το διαρκείας τους για την νέα σεζόν σε πολύ καλή τιμή, ενώ και αυτά των 350 και 400 ευρώ είναι σε θέσεις κοντά στα επίσημα. Αλλωστε, την νέα χρονιά η ΑΕΚ θα έχει τους οπαδούς της στο ΟΑΚΑ ακόμα πιο κοντά. Το πάνω διάζωμα θα είναι κλειστό (θα ανοίγει μόνο στα ντέρμπι) και όλοι οι ΑΕΚτζηδες θα ζεστάνουν την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αφού θα είναι όλοι μαζί στο κάτω διάζωμα.


aek365.gr