ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αυτούς είδε ο Γκρέταρσον.

Σούμποτιτς, Ντανανάε και Ζόρο οι παίκτες στους οποίους είχε στραμμένο το βλέμμα του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αρναρ Γκρέταρσον που παρακολούθησε την αναμέτρηση Οτελούλ Γκαλάτι - Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα στο ταξίδι που πραγματοποίησε στην γειτονική Ρουμανία. Ο Ισλανδός ρώτησε και για τον Γουέσλεϊ της Βασλούι.

Ο Ντανιέλ Σούμποτιτς που διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του, είναι επιθετικός περιοχής και μάλιστα υπό το βλέμμα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ σκόραρε (μείωσε σε 2-1) στο χθεσινό (05/05) ματς.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Οβίντιου Ντανανάε, που αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και σαν χαφ στο δεξί άκρο και είναι 26 ετών. Τρίτος, αλλά όχι και… καταϊδρωμένος είναι ο Μάρκο Ζόρο, για τον οποίο φέρεται να ρωτούσε χθες ο Γκρέταρσον. Ο 28χρονος άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού (με ιταλικό διαβατήριο στην κατοχή του) ξεχωρίζει ως στόπερ ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει (και) ως μπακ!

Το πιο σημαντικό για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι το γεγονός ότι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και είναι διαθέσιμοι για την ΑΕΚ, που ψάχνει καλούς παίκτες με λίγα χρήματα… Σ’ αυτό το σημείο οφείλουμε να καταγράψουμε πως ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της Ενωσης φέρεται να ρώτησε στη Ρουμανία για τον Γουέσλεϊ της Βασλούι (30 ετών επιθετικός, τον οποίο θα θυμούνται οι Ενωσίτες από το ματς μεταξύ της ΑΕΚ και της Βασλούι για το Europa League). Μάλιστα, στον Γκρέταρσον άρεσαν πολύ τα μαντάτα που αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι…

exedrasports.gr