ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Χτυπάει φλέβα χρυσού.

Είναι γεγονός πως, παρότι το τοπίο τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε αυτό της τεχνικής ηγεσίας είναι ακόμα θολό, στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως πιθανότατα την προσεχή εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν φτάσει και στην πρώτη επίσημη συμφωνία με ποδοσφαιριστή.

 Ο λόγος για τον 17χρονο Ρουμάνο επιθετικό Φαμπιάν Χιμσίνσκι, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει το «Goal» από τις 6 Μαΐου είχε γυαλίσει στο μάτι του Αρναρ Γκρέταρσον, που κινούσε τις διαδικασίες απόκτησής του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης είχε παρακολουθήσει τον νεαρό φορ στα τελικά του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος u-17 που είχε διεξαχθεί στη Σερβία και σύμφωνα με την έκθεση που παρέδωσε στη διοίκηση της ΑΕΚ, θεώρησε ότι χτύπησε φλέβα χρυσού.

Βλέπετε, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού πρωταθλήματος, με τους «κιτρινόμαυρους» να εκμεταλλεύονται τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του, Αλμπα Ιούλια, να κινούνται με αστραπιαίες κινήσεις και χθες να καταθέτουν επίσημη πρόταση, η οποία φαίνεται πως θα γίνει αποδεκτή, κάτι που παραδέχτηκε και ο εκπρόσωπος του παίκτη Σεβερίν Μποχουί.

sentragoal.gr