ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο παλιός Γεωργέας γίνεται... παλιότερος!


Ο πιο αγαπητός ίσως παίκτης της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας είναι ο Νίκος Γεωργέας.
Ο αμυντικός της Ενωσης που δεν τον χαρακτηρίζει η τεχνική του κατάρτιση, αλλά η ψυχή και το πάθος που βγάζει στο χορτάρι κι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών, θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και να ακούει ρυθμικά το όνομά του από την εξέδρα.


Ο Μεσσήνιος μπακ τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την ΑΕΚ και συμφώνησε να φοράει τη φανέλα της για άλλη μια χρονιά. Οπως ανακοίνωσαν λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι»... «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γεωργέα έως τις 30/6/2012».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γεωργέας, που είναι κι ο πιο παλιός παίκτης στα αποδυτήρια της Ενωσης δήλωσε: «Ήθελα πολύ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ, γιατί φοράω τη φανέλα της πάνω από δέκα χρόνια και αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω και την επόμενη σεζόν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Ο 34χρονος πλέον μπακ, είναι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ από το 2001, οπότε κι αποκτήθηκε από την Καλαμάτα. Εκτοτε έχει «γράψει» 213 συμμετοχές κι έχει σημειώσει δυο γκολ.

sentragoal.gr