ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οι φορ του Χιμένεθ.

Ο Ισπανός έχει επιλέξει δύο περιπτώσεις επιθετικών από την Ισπανική αγορά που είναι μέσα στα στάνταρ ΑΕΚ - Βασική επιλογή ο Κίνι - Παίζει και ο Ρόδρι.

 

Δύο επιθετικούς από την Ισπανική αγορά έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Πρόκειται για τον Κίνι της Αλκορκόν, αλλά και τον Ρόδρι της Σεβίλλης (που αναφέρει η SportDay), που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο του Ανδαλουσιανού προπονητή και τον Ιανουάριο. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι και είναι οικονομικά εφικτές περιπτώσεις, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να πειστούν να έρθουν στην Ελλάδα.

Ο Ρόδρι, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Ροδρίγο Ρίος Λοθάνο, είναι 21 ετών (γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1990, ύψος 1,78μ.), προέρχεται από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα από τον Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα στη δεύτερη συμμετοχή του είχε πετύχει το γκολ της νίκης επί της Αλμερία στις καθυστερήσεις για την τελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει τέταρτη.

Φέτος είχε μόλις πέντε συμμετοχές, δύο εκ των οποίων σαν βασικός. Η διοίκηση της Σεβίλλης περιμένει την πρόσληψη προπονητή για να αποφασίσει αν θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ο Κίνι, που κανονικά ονομάζεται Χοακίν Άλβαρεθ, είναι 31 ετών (γεννημένος στις 4 Ιουλίου του 1980, ύψος 1,82μ.) και φέτος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ δεν έχει παίξει ποτέ στην Primera Division. Φέτος έχει 22 γκολ σε 41 ματς της Segunda Division και 2 τέρματα σε 4 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ισπανίας.

aek365.gr