ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Χωρίς άμυνα με ΠΑΟ, επέστρεψε ο Μπλάνκο.

Είτε κάνει ένσταση, είτε δεν κάνει, η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει σημαντικά προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο. Εκτός αγώνα την Τετάρτη οι Γεωργέας, Δέλλας, Μίτσελ και πιθανότατα Καφές και Μανωλάς! Γυμνάστηκε ο Μπλάνκο.

Η προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε, με τον Χιμένεθ να έχει ένα "βουνό" προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο Νίκος Γεωργέας έχει υποστεί κάκωση δεξιού οπίσθιου μηριαίου που τον θέτει σίγουρα εκτός αγώνα Τετάρτης.

Όσον αφορά τον Κώστα Μανωλά, έχει ένα αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα και τα σημερινά δεδομένα, δεν θα αγωνιστεί την Τετάρτη. Παρόλα αυτά, θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να προλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ο Παντελής Καφές και ο Σανέλ Γιάχιτς έκαναν ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μην μπαίνει ούτε σήμερα σε κανονικό ρυθμό και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση. Τέλος ο Νίκος Λυμπερόπουλος δούλεψε στο γυμναστήριο.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον Βόλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσο δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη και αυτή για το απόγευμα στις 17:00.

Αρκετές απουσίες, αλλά με Μπλάνκο

Έτσι λοιπόν, με τα παραπάνω δεδομένα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Δέλλα, Μίτσελ, στον τραυματία Γεωργέα, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν για τους Καφέ και Μανωλά.

Στα ευχάριστα, είναι η επιστροφή του Μπλάνκο που γυμνάστηκε κανονικά και λογικά θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Χιμένεθ: "Νίκη οπωσδήποτε με ΠΑΟ"

Στο περιθώριο της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, μίλησε στους παίκτες και αφού τους ανέφερε το ενδεχόμενο της ένστασης, τους τόνισε πως είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, η ΑΕΚ θα πρέπει να παλέψει για τη νίκη.

"Συγχαρητήρια σε όλους σας για την προσπάθεια, αλλά δεν θέλω να νομίζεται ότι τελειώσανε τα πάντα, μην νιώθετε ότι τελειώσαμε για φέτος. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό, να τον κερδίσουμε!

Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε ένσταση για το παιχνίδι στον Βόλο και πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά όσοι είμαστε καλά και έχουμε απομείνει εδώ θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Να κερδίσουμε όπως και να έχει"

sport24.gr