ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Συναντήθηκαν εκ νέου Αδαμίδης - Μαύρος.

Νέα συνάντηση είχαν ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Θωμά Μαύρο, οι οποίοι συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κάποιο πόστο στην ομάδα.

Οι δύο άνδρες τα είπαν στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα, δίνοντας ουσιαστικά συνέχεια σε μια πρώτη κουβέντα που είχαν πριν λίγο καιρό στον Άλιμο, στην καφετέρια που έχει εκεί ο Θωμάς Μαύρος.

Όπως είχαν συζητήσει τότε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον παλαίμαχο επιθετικό, τοποθετώντας τον σε κάποιο πόστο στην Ένωση.

Οι πιο πιθανές εκδοχές είναι είτε αυτή του γενικού αρχηγού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βασίλης Δημητριάδης, είτε αυτή του τεχνικού διευθυντή, αντί του Άρναρ Γκρέταρσον, αν φυσικά  Ισλανδός δεν παραμείνει στη θέση του.

Όπως είναι κατανοητό, η πρώτη περίπτωση μοιάζει πιο πιθανή, αφού ο Μαύρος δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Αντιθέτως, η θέση του γενικού αρχηγού δεν απαιτεί... προϋπηρεσία.

Βέβαια, σε περίπτωση που οι δύο προαναφερθέντες παραμείνουν στα πόστα τους, τότε ίσως δοθεί στον Θωμά Μαύρο κάποια άλλη θέση μέσα στην ομάδα.

Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά την προσεχή Δευτέρα (09/05) στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Σταύρος Αδαμίδης.

sport24.gr