ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 10 Μαΐου 2011

"Καμπάνα" τριών αγωνιστικών στην ΑΕΚ

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο-"μαμούθ" ύψους 292.500 ευρώ, τιμωρήθηκε η ΑΕΚ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου και θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ(15/5) και Παναθηναϊκό(25/5) για τα πλέι οφ χωρίς θεατές όπως και στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν."Καμπάνα" δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Ατρόμητο.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας αναφορικά με τα επεισόδια στον τελικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην συνέχεια των πλέι οφ καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, τιμώρησε την "Ενωση" με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο-"μαμούθ" ύψους 292.500 ευρώ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι "κιτρινόμαυροι" στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των πλέι οφ με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ(15/5) και τον Παναθηναϊκό(25/5) θα αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα όμως και στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν, ο "Δικέφαλος" θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Εξάλλου ο άλλος φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, τις οποίες θα εκτίσει τη νέα σεζόν και πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ.

Τέλος στον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Δώνη επιβλήθηκε ποινή της επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων του, που στο αιτιολογικό αναφέρονται, με δημοσίευση εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης.

Οι δύο ομάδες έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

"Με την υπ΄αριθμ.219/09-05-2011 απόφασή της συνεκδικάζει τις με αριθμ. 1, 2, και 3 υποθέσεις του εκθέματος της δικασίμου 30/04/2011. Απορρίπτει τα κριθέντα ως απορριπτέα. Κηρύσσει τους εγκαλούμενους

α) ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923,

β) ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία Α.Ε.Κ και γ) τον Γεώργιο Δώνη, προπονητή της πρώτης, πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει:

1) Στην πρώτη, ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, 1923 α) χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και β) τη διεξαγωγή δυο (2) αγώνων της χωρίς θεατές.

2) Στην δεύτερη, ΠΑΕ Α.Ε.Κ, α) χρηματική ποινή διακοσίων ενενήντα δυο χιλιάδων πεντακοσίων (292.500) ευρώ,

β) τη διεξαγωγή τριών (3) αγώνων της χωρίς θεατές και γ) απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της για το υπόλοιπο της αγωνιστικής, (τρέχουσας) ποδοσφαιρικής περιόδου (2010-2011).3) στον Γεώργιο Δώνη την ποινή της επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων του, που στο αιτιολογικό αναφέρονται, με δημοσίευση εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, σε μία από τις αθλητικές και μία από τις πολιτικές εφημερίδες που αναφέρονται στο συνημμένο στο με αριθμό 14799/03.05.2011 έγγραφο της Ε.Π.Ο κατηγορητήριο του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Σε περίπτωση μη ανάκλησης, εντός της ως άνω προθεσμίας, θα ακολουθήσει η διαδικασία που στο άρθρο 25 παρ. 1, εδ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο ορίζεται. (Τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 30.04.2011)".

sport24.gr