ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Μπακαούκας MVP του πρωταθλήματος.

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο άνθρωπος που χάρισε στην ΑΕΚ τον τίτλο, χάρη στο γκολ που σημείωσε στην εκπνοή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα, το περασμένο Σάββατο (7/5), ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Α1 χάντμπολ των Ανδρών.


Ο διεθνής εξτρέμ συμπεριλήφθηκε φυσικά και στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος, μαζί με τους Γιώργο Ζαραβίνα (Διομήδης Αργους, αριστερό εξτρέμ), Ηλίας Σεβαστίδης (ΠΑΟΚ, δεξί ίντερ), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Φίλιππος Βέροιας, αριστερό ίντερ), Νίκος Τζούφρας (Φίλιππος Βέροιας, πίβοτ), Δημήτρης Καφφάτος (ΑΕΚ, τερματοφύλακας) και Γιώργος Μαστορογιάννης (ΑΣΕ Δούκα, πλέι μέικερ).

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτή τη διάκριση, ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με ψήφισαν και αφιερώνω τη διάκριση αυτή στους συμπαίκτες μου της ΑΕΚ», δήλωσε για την ανάδειξή του σε MVP του πρωταθλήματος ο Μπακαούκας και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν την οικογένειά μου που με στηρίζει, τον πρώτο μου προπονητή, Τάκη Τηλεμάχου από τον Τελαμώνα, τον Χρήστο Γεροδήμο, τον Ιωνικό που με στήριξε και τώρα την ΑΕΚ, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Σταματιάδη.

Πιστεύω πως αυτό που εκτιμούν σε μένα είναι ότι αγωνίζομαι για τη χαρά του παιχνιδιού. Όσο γι΄ αυτό που ένιωσα προχθές στο ΟΑΚΑ (σ.σ. οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου) ήταν κάτι μοναδικό που δεν περίμενα πως θα το νιώσω στη ζωή μου.

Πρέπει επίσης να πω και ένα μεγάλο μπράβο στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του για τη στάση του στον τελικό και να ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει αυτή τη μεγάλη ομάδα, γιατί το χάντμπολ χρειάζεται δύο μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ».


exedrasports.gr