ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Σάχα: «Ηχηρές απαντήσεις»

Ο Σεμπάστιαν Σάχα ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ ήθελε όσο τίποτα τη νίκη στο χθεσινό ματς, για να βουλώσει τα κακόβουλα στόματα. «Μπήκαμε για να κερδίσουμε το ματς. Εγώ μπήκα με σκοπό να κρατήσω το μηδέν. Σίγουρα μπορούσαμε να νικήσουμε και να δώσουμε ηχηρές απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα».

Ο Αργεντινός γκολκίπερ έκανε την αναφορά του και στο πριμ που είχε τάξει η διοίκηση της Ενωσης στους παίκτες και επισήμανε ότι αυτό δεν έπαιξε και δεν παίζει ρόλο για εκείνον. «Προσωπικά παίζω πάντα για να κερδίζω. Το πριμ ίσως να βοηθάει κάποιους, αλλά για μένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Φεύγουμε με τη γλυκόπικρη γεύση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

«Μας πείσμωσαν όσα ακούστηκαν»
Ο αμυντικός της ΑΕΚ Νίκος Γεωργέας πήρε θέση για το θέμα της λασπολογίας που είχε αναπτυχθεί και ξεκαθάρισε ότι η ιστορία της Ενωσης δεν σηκώνει τέτοια σενάρια, ότι ο "δικέφαλος" δεν πρόκειται ποτέ να κάτσει να χάσει κάποιο ματς, ενώ επισήμανε ότι όλα αυτά το μόνο που έκαναν ήταν να ντοπάρουν τους "κιτρινόμαυρους" παίκτες και να τους κάνουν να πεισμώσουν. «Ακούστηκαν πολλά, που δεν ανταποκρίνονται στην ιστορία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες. Παίζει πάντα για τη νίκη. Μας πείσμωσαν όσα ακούστηκαν. Η ΑΕΚ ποτέ δεν θα κάτσει να χάσει ένα ματς. Συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».

«Να διαψεύσουμε τις φήμες»
Ο Λεονάρντο -που μπορεί να μην έπαιξε αλλά σίγουρα ένιωθε περίεργα χθες στη Λιβαδειά, καθώς βρέθηκε απέναντι στην παλιά του ομάδα- ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ ήθελε να διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει:

«Ηρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούστηκαν. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος μας έταξε έξτρα πριμ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Επαιξα 2 χρόνια στον Λεβαδειακό και βοήθησα όσο μπορούσα. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στην ΑΕΚ και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πλέον παίζω στην ΑΕΚ. Θέλουμε πλέον τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για να μας δώσει ώθηση εν όψει των πλέι οφ».

Λαβωμένος Νέμεθ
Με χτύπημα στον αστράγαλο έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο άσος της ΑΕΚ δεν έχει κάτι το σοβαρό πιθανότατα, αλλά είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

sentragoal.gr