ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο Ντούσαν... γύρισε τον Αδαμίδη!

Η μεταστροφή του κλίματος και ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεων μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως είναι γεγονός.

Μετά το γεύμα της αλήθειας της προηγούμενης Δευτέρας ο πάγος μεταξύ τους έσπασε για τα καλά, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να προσπαθεί να ανατρέψει όλο το αρνητικό κλίμα που ο ίδιος επέτρεπε να καλλιεργείται εις βάρος του έμπειρου τεχνικού.

Ο 36χρονος δικηγόρος αλλά και οι συνεργάτες του έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών αναφορικά με τον Ντούσκο, κάτι που αποδείχθηκε και από τη νέα επαφή που είχαν και στο τραπέζι της Δευτέρας.
Μπαγεβιτς και Αδαμίδης κάθισαν εκ νέου μαζί, με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και όταν οι παίκτες αποχώρησαν λίγο πριν τις 10 ξεκίνησαν οι ουσιαστικές συζητήσεις.

Μπάγεβιτς, Δημητριάδης, Αδαμίδης, Καψής, Καπετανάκης και Κοσμάτος, αφού συμφώνησαν πως η μετεγγραφολογία που έχει αναπτυχθεί και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απειρία της διοίκησης μόνο κακό κάνει στην ομάδα, έστρεψαν την προσοχή τους στο θέμα του προπονητή και σε αυτό του Σκόκο.
Και αν για τον τελευταίο ο Αδαμίδης εξακολούθησε να παραμένει σταθερός στην άποψή του, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί να δεσμευτεί πως δεν θα πωληθεί ο Αργεντινός, για το θέμα του προπονητή θέλησε για άλλη μια φορά να απλώσει ασπίδα προστασίας.
Βλέπετε, ο Αδαμίδης πέρα από το γεγονός ότι διέψευσε εκ νέου πως βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, ζήτησε από τον Ντούσκο να συναντηθούν στις αρχές της εβδομάδας για να θέσουν επί τάπητος τον μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Οι δύο άντρες παρουσία και του Αρνααρ Γκρέταρσον θα ανανεώσουν το ραντεβού τους από Δευτέρα, όταν και ο Ντούσκο θα παρουσιάσει στη διοίκηση τη λίστα των παικτών που ενδεχομένως θα χρειαστεί να αποφορτίσουν το ρόστερ, εξηγώντας ταυτόχρονα σε ποιες θέσεις χρειάζονται προσθήκες.
Ο Ντούσκο θα κάνει τις εισηγήσεις του ο Γκρέταρσον θα βρει τους παίκτες με τα ανάλογα

χαρακτηριστικά και αν τα οικονομικά δεδομένα το επιτρέπουν και ο προπονητής συμφωνήσει θα προχωρήσουν στην απόκτηση του εκάστοτε παίκτη. Βασική προτεραιότητα της Ενωσης στην παρούσα φάση είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός αμυντικού μέσου.

Τόσο η απόκτηση στόπερ όσο και αυτή του επιθετικού θα εξαρτηθούν από ενδεχόμενη πώληση παικτών ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την ανανέωση του δανεισμού του Νέμεθ από τη Λίβερπουλ (την Πέμπτη Αδαμίδης και Γκρέταρσον θα μεταβούν στο Λίβερπουλ για το συγκεκριμένο θέμα). Αυτά και μόνο αρκούν για να αντιληφθεί κανείς πως η νέα ΑΕΚ σκοπεύει να ποντάρει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς...

sentragoal.gr