ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Κοντά στην επιστροφή στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος!!!

Η απόφαση του Σταύρου Αδαμίδη είναι ειλημμένη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πρέπει να επιστρέψει στην ΑΕΚ! Το ραντεβού μαζί του έγινε τη Μεγάλη Τρίτη στη Φρανκφούρτη και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει πως του άρεσαν αυτά που άκουσε. Απ' ό,τι φαίνεται μόνο κάποιες λεπτομέρειες μένουν για να συντελεστεί η μεγάλη επιστροφή. Διότι σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...


Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε στο μυαλό του την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου πριν ακόμα γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ. Κι όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, άρχισε να κινεί τη διαδικασία υλοποίησής της εκτιμώντας πως ταιριάζει γάντι στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να "χτίσει" την ομάδα τη νέα σεζόν. Με σφιχτό μπάτζετ, δηλαδή, χωρίς ανοίγματα και στοχεύοντας, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, σε ποδοσφαιριστές καλούς και φθηνούς.

Η περίπτωση Λυμπερόπουλου συνδυάζει άριστα την ποδοσφαιρική αξία με το σχετικά χαμηλό κόστος. Είναι ένας παίκτης η κλάση και η εμπειρία του οποίου δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Επιπλέον, το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη αθλητικά ηλικία (35 ετών) σε συνδυασμό με το ότι φαίνεται να ολοκληρώνει την καριέρα του στη Γερμανία και επιθυμεί τον επαναπατρισμό του καθιστά το κασέ του προσιτό, σε σχέση πάντα με την αξία του.

Πάνω απ' όλα, όμως, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ένας παίκτης που γνωρίζει άριστα το τι σημαίνει ΑΕΚ, λόγω της προηγούμενης επιτυχημένης θητείας του σε αυτήν. Έχει την απαραίτητη πείρα και τη στόφα του ηγέτη, που θα του επιτρέψει να γίνει αρχηγός των αποδυτηρίων και να εμπνεύσει τους νεότερους συμπαίκτες του. Αυτό ήταν άλλωστε το σημείο στο οποίο στάθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης στην κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον "Λύμπε" τη Μεγάλη Τρίτη στη Φρανκφούρτη. "Έλα στην ΑΕΚ για να γίνεις ο ηγέτης της", φέρεται να του είπε.

"Μου άρεσαν αυτά που άκουσα"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιβεβαίωσε το ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη και τόνισε πως υπο συγκεκριμένες συνθήκες θα επέστρεφε στην ΑΕΚ. "Ο κ. Αδαμίδης μου ανέλυσε τις σκέψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο και το πώς σκέφτεται να βοηθήσει την ΑΕΚ. Μου άρεσαν ό,τι άκουσα. Τα βρήκα πολύ θετικά και μακάρι να υλοποιηθούν για το καλό της ομάδας.

Ο κ. Αδαμίδης ήθελε να με γνωρίσει. Ήθελα και εγώ να ακούσω τα σχέδιά του και έτσι έγινε μία συνάντηση. Δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είχα πει ξανά ότι για θέματα μεταγραφής δεν συζητάω από το τηλέφωνο. Και το τήρησα. Στη συζήτηση που είχαμε δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες σχετικά με προτάσεις, για συμβόλαιο κτλ.

Μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείω τον Μάιο ενδεχομένως να μιλήσουμε για επιστροφή. Τώρα όμως δεν μπήκαμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Απλώς άκουσα τον κ. Αδαμίδη και μου άρεσαν οι σκέψεις του. Το όραμά του. Αφήνω τα πάντα ανοικτά για το μέλλον. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει".


Αυτά δήλωσε ο Μεσσήνιος άσος στο aek365.gr και επανέλαβε σε μεγάλη μερίδα του Τύπου. Δείγμα του ότι σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να επιστρέψει.

Δύο είναι πλέον τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να συντελεστεί η μεγάλη επιστροφή. Κατ' αρχάς να μην υπάρξει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από την Αϊντραχτ. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πιθανό, άλλωστε εδώ και καιρό ο "Λύμπε" δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ.

Στις δηλώσεις του στον Τύπο ο Λυμπερόπουλος υποστήριξε πως στο πρόσφατο ραντεβού δεν έγινε κουβέντα για χρήματα και διάρκεια συμβολαίου. Άφησε, ωστόσο, σαφώς να εννοηθεί ότι στο αμέσως προσεχές μέλλον θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Αδαμίδη. Κι εκεί προφανώς θα συζητηθούν και οι λεπτομέρειες. Αν πάντως κρίνουμε από τη διάθεση των δύο πλευρών να συνεργαστούν, τότε η οριστική συμφωνία μάλλον βρίσκεται προ των πυλών.

sport 24.gr