ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Κοντά σε συμφωνία.

Και τρίτο ραντεβού θα χρειαστεί για να υπογράψουν την πρόωρη επέκταση των συμβολαίων τους οι Σάββας Γκέντσογλου και Μιχάλης Παυλής. Βλέπετε, την προηγούμενη εβδομάδα ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συναντηθεί με τους ίδιους τους παίκτες για να τους αναλύσει το πλάνο του και τις σκέψεις του για τη νέα ΑΕΚ.

Χθες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους τους για να τους καταθέσει συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις και από τη στιγμή που αυτές δεν έγιναν αποδεκτές θα ακολουθήσει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, στην οποία ο Αδαμίδης αναμένεται να καταθέσει βελτιωμένες αντιπροτάσεις.
Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου με τους εκπροσώπους των παικτών, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στους γενικούς άξονες της επέκτασης των συμβολαίων.

Ο Αδαμίδης πρότεινε να επεκταθεί η συνεργασία και με τους δύο για άλλα 4 χρόνια, προσφέροντας στον Γκέντσογλου 110.000 ευρώ πάγιες απολαβές συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων και στον δε Παυλή πάγιο συμβόλαιο 65.000 ευρώ με ανάλογα μπόνους.

Μάλιστα, αυτό που λεγόταν από τη διοίκηση ήταν πως στον μεν νεαρό μέσο έγινε τριπλασιασμός αποδοχών (κάτι που βέβαια δεν προκύπτει, καθώς ο Γκέντσογλου αμείβεται τώρα με 70.000 ευρώ) και στον δε Παυλή γενναία αύξηση (το σημερινό του συμβόλαιο είναι 50.000 ευρώ), τονίζοντας πως πρόκειται για πολύ καλές προτάσεις στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει η ΠΑΕ.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με τις προτάσεις περιμένοντας σαφώς κάτι καλύτερο, εξηγώντας πάντως στον Αδαμίδη πως έχουν όλη την καλή διάθεση να μη γίνει το θέμα σίριαλ και με από κοινού υποχωρήσεις να βρεθεί η χρυσή τομή και να επεκτείνουν οι παίκτες τα συμβόλαιά τους, όπως εξαρχής έχουν δηλώσει πως επιθυμούν.

Κάτι που λογικά θα συμβεί στη συνάντηση της προσεχούς εβδομάδας. Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες ο Αδαμίδης θα έχει τετ α τετ τόσο με τον εκπρόσωπο του Ταχτσίδη όσο και με αυτούς των Αραμπατζή και Μανωλά.

sentragoal.gr