ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μανωλας:Η ΑΕΚ θέλει τα παιδιά της.

Στην επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό της και στο πολύ καλό κλίμα της συνάντησης με τον Σταύρος Αδαμίδη στάθηκε σε δηλώσεις του στο Sportaction, ο Στέλιος Μανωλάς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης και θείος του Κώστα Μανωλά αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της Ένωσης, στα συναισθήματά του, όταν βλέπει τον ανιψιό του να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς επίσης και στην συμμετοχή της ΑΕΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Στέλιος Μανωλάς δήλωσε: «Έγινα μια συζήτηση όπως έγινε και με τα άλλα τα παιδιά. Μια πρώτη συζήτηση. Μείναμε ικανοποιημένοι με τα όσα ειπώθηκαν με τον κ. Αδαμίδη. Η συζήτηση αφορούσε το μέλλον των παιδιών και το μέλλον της ΑΕΚ, τίποτα περισσότερο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Κώστας έχει δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και στην επόμενη συνάντηση θα μιλήσουμε για το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας. Δεν έχουμε πάει ακόμα σε τέτοια θέματα. Ήταν μια καλή συνάντηση όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες. Η ομάδα πιστεύει και στηρίζει τα παιδιά. Τώρα από εκεί και πέρα στις επόμενες συναντήσεις θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις».

Σχετικά με το αν νιώθει υπερήφανος για τον ανιψιό του τόνισε: «Τα συναισθήματά μου τα κρατάω για τον εαυτό μου. Οπωσδήποτε νιώθω ευτυχισμένος και χαρούμενος όταν βλέπω τον γιο του αδερφού μου να παίζει στην ΑΕΚ. Ότι συναισθήματα θα ένιωθε κάθε άνθρωπος».

Τέλος, ο Στέλιος Μανωλάς αναφέρθηκε και στα εφετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος: «Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ δύσκολο έργο στα πλέι οφ και εύχομαι να το πετύχει. Δεν έχει να κάνει η πορεία μέχρι τώρα με το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Είδαμε πέρυσι τι πορεία είχε κάνει ο ΠΑΟΚ και που τελικά τερμάτισε. Ήταν τελευταίος στα πλέι οφ. Όποιος δείξει μεγαλύτερο πάθος και θέληση, αυτός θα κατακτήσει την προνομιούχο θέση».



sportaction.gr