ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η σύμβαση.

Επειτα από σχεδόν τρεισήμισι ώρες, η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενέκρινε κατά πλειοψηφία την σύμβαση του προπονητικού κέντρου, ενός εγχειρήματος που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πέρασε από πολλούς σκοπέλους μέχρι να φτάσει η σημερινή μέρα, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην Ενωση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε πληρεξούσιο από τους κ.κ. Παππά, Νοτιά και Νάσο Θανόπουλο ψήφισε και πέρασε κατά πλειοψηφία την σύμβαση για το προπονητικό κέντρο της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΕ», το οποίο θα νοικιάζει για τα επόμενα 12 χρόνια η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν αντιδράσεις από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και την Ενωση 1924, που καταψήφισαν την σύμβαση, ζητώντας ζήτησαν χαμηλότερο μίσθωμα κατά 20% κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά των μετόχων. Δόθηκαν όμως οι διαβεβαιώσεις πως θα συζητηθεί αυτό το θέμα και ίσως υπάρξει κάποια μείωση στο μέλλον.

Τελικά, η σύμβαση πέρασε με τους όρους που είχαν γίνει γνωστοί. Η ΑΕΚ θα καταβάλει 600.000 ευρώ ενοίκιο για τα δύο γήπεδα και το κτίριο και 720.000 ευρώ όταν θα κατασκευαστεί και το τρίτο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, απέφυγε να κάνει δηλώσεις και παρέπεμψε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παράλληλα αποφασίστηκε και νέα αύξηση του Μ.Κ., ενώ συζητήθηκε και το θέμα της εταιρίας λαϊκής βάσης, με τον Κανελλόπουλο να δίνει το «παρών» κατ' εξαίρεση (σ.σ.: δεν είχε δικαίωμα παρουσίας, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του μετοχές) με το υπόλοιπο Δ.Σ. να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να χρηματοδοτείται η Ενωση και από τον κόσμο της στο μέλλον.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ 



«Σήμερα, την 23/04/2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

1. Αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών συνολικά για το ποσό των 8.000.000 με την έκδοση 1.388.890 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,20 ΕΥΡΩ η κάθε μία, εκ των οποίων 1.388.890 μετοχές θα διατεθούν ως εξής: 1.250.000 μετοχές θα διατεθούν, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σε νέους επενδυτές με τιμή διαθέσεως 6,4 ΕΥΡΩ καθεμιάς, ώστε να καλυφθεί και το ποσοστό 10%, ήτοι 138.890  μετοχές  που θα διατεθούν στο Σωματείο κατά το άρθρο 71 του Ν. 2725/1999, ως ισχύει, της δε υπέρ το άρτιον διαφοράς εκ ποσού ΕΥΡΩ 6.333.332,00  αγομένης σε πίστωση του Λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον.

2. Η προθεσμία καταβολής του ποσού αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ορίσθηκε εντός τεσσάρων (4) μηνών, ήτοι μέχρι την 22 Αυγούστου 2010.

3. Περαιτέρω, αποφασίστηκε, σε περίπτωση μερικής κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, να προβλεφθεί η δυνατότητα αύξησής του μέχρι του ποσού της κάλυψης.

4. Επίσης αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η ανωτέρω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

5. Επιπλέον, αποφασίστηκε να αποκλεισθεί το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων για την συγκεκριμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

6. Αποφασίστηκε να τροποποιηθούν τα άρθρα 8, 9 και 14 του καταστατικού της ΠΑΕ ΑΕΚ, στα πλαίσια της εναρμόνισης αυτού με τις διατάξεις του κωδικοποιημένου νόμου 2190/1920 "Περί ανωνύμων εταιρειών και άλλες διατάξεις" ως ισχύει μετά την τροποποίησή του με το Ν. 3604/2007.

7. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η σύμβαση μίσθωσης του νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ Π.Α.Ε. με την εταιρεία ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Α.Ε., όπως επίσης χορηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο η άδεια να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υπογραφή τόσο αυτής όσο και οιασδήποτε περαιτέρω τροποποίησής της. Η μειοψηφία διαφώνησε μόνο ως προς το μίσθωμα αυτής, καθόσον επιθυμούσε να είναι 20-25% χαμηλότερο.

8. Χαιρετίστηκε η προοπτική συμμετοχής του φιλάθλου σε κάθε επίπεδο συναπόφασης και εξουσίας της εταιρίας».
 
sentragoal.gr