ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Σκόκο: «Μακάρι να ήταν αλλιώς»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, παρέλαβε σήμερα ο Νάτσο Σκόκο. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα ήθελε η χρονιά της «Ένωσης» να ήταν το ίδιο καλή όσο και η δική του.

«Ήταν πολύ καλή χρονιά για μένα, δυστυχώς όμως δεν ήταν καλή για την ομάδα μου. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να ήταν αντίστοιχα καλή και για την ομάδα μου. Αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό. Όταν μείναμε πολύ νωρίς εκτός στόχων είδαμε ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να κάνουνε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία για να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Και οι τέσσερις ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ είναι καλές και δυνατές. Εμείς όμως θέλουμε το καλύτερο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε και για το προσεχές ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί είναι περίεργη έδρα. Παίζουμε με μία ομάδα που "καίγεται" για την παραμονή και μόνο με νίκη θα ελπίζει. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία και κανένα άγχος και πάμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Σίγουρα όμως πρόκειται για ένα δυνατό και περίπλοκο παιχνίδι», τόνισε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί σε διοικητικά θέματα.
sportfm.gr