ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

Οι εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ δεν πτοεί τον Σταύρο Αδαμίδη ο οποίος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στην προεδρία της ΑΕΚ και να συνεχίσει το πλάνο του. Ο πρόεδρος της Ένωσης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πέτρο Παππά για να τον ενημερώσει για τα όσα έγιναν και αποφάσισαν να συνεχίσουν.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αποχώρησε από το ΟΑΚΑ την ώρα που το γήπεδο μύριζε μπαρούτι από το σκηνικό διχασμού που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι της Ένωσης. Έτσι, αμέσως αναπτύχθηκε φημολογία ότι ο 36χρονος δικηγόρος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Αδαμίδης ήταν φανερά προβληματισμένος για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ και για τα όσα άκουσαν οι μέτοχοι.  Αργά το βράδυ ο πρόεδρος της Ένωσης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πέτρο Παππά, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο, για να του μεταφέρει ότι έγινε στο γήπεδο. Και οι δύο αποφάσισαν ότι θα παραμείνουν στην ομάδα με στόχο να συνεχίσουν το πλάνο τους για την έξοδο της ομάδας από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.