ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μανωλάς: Η ΑΕΚ δεν είναι Πανιώνιος ή Απόλλωνας !

Την αντίθεσή του για ακόμα μία φορά, σε πιθανή πώληση του Σκόκο σε συλλόγους του εσωτερικού, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος επισκέφθηκε το «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» και μίλησε με μαθητές δημοσιογραφίας.

Μάλιστα, η «σημαία» της ΑΕΚ, τόνισε πως η Ένωση δεν θα πρέπει να πέσει στο επίπεδο ομάδων, όπως είναι ο Πανιώνιος ή ο Απόλλωνας, ξεπουλώντας έτσι τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ της. «Είμαι κάθετα αντίθετος να πουληθεί ο Σκόκο σε ανταγωνιστική ομάδα. Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε Πανιώνιος, ούτε Απόλλωνας για να δίνει παίκτες σε ελληνικούς συλλόγους. Αν γίνει αυτό να δούμε μετά ποιος θα αγοράσει τα διαρκείας. Αν θέλει μπορεί να τον πουλήσει στο εξωτερικό και τα χρήματα να επενδυθούν σωστά και ανάλογα.

Το ίδιο είχε συμβεί και με εμένα πέρσι, με εμένα τεχνικό διευθυντή, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση για τον Τζιμπούρ. Τους είχα πει ότι εγώ δεν υπογράφω κάτι τέτοιο γιατί δεν ήξερα ποιος θα φάει το ξύλο», είπε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε, σε ερώτηση που δέχθηκε αν θα αναλάμβανε πρόεδρος του δικεφάλου, σε ένα σχήμα που θα απαρτίζεται από παλαιμάχους, όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Παντελής Νικολάου, για να πει: «Αν θα το έκανα θα ήταν μόνο αν υπήρχαν άνθρωποι δίπλα μου που μπορώ να συνεργαστώ και να γνωρίζουν από το αντικείμενο. Αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις κάτι. Όποιος έχει κάνει μία τέτοια κίνηση, πέφτει στα μάτια των οπαδών. Απομυθοποίησε έτσι. Βλέπετε τι έγινε με τον Ντέμη, με τον Ρέμο.

Εύχομαι ο Ζαγοράκης να είναι η εξαίρεση και να μην καταλήξει έτσι». Όσο για τους λόγους που έφυγε από την ΑΕΚ και αν θα επέστρεφε κάποια μέρα, τόνισε: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα εκείνη την περίοδο. Οι εφημερίδες παρουσίαζαν κάποια πράγματα, ο κόσμος τα πίστευε και μετά κατηγορούσε εμένα. Είναι άσχημο το συναίσθημα να σε κατηγορούν. Δεν μου αρέσει να με υποτιμούν και όταν συνεργάζομαι θέλω να υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια».
 
Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στο τραπέζι των παλαιμάχων, σε συνδυασμό με τα όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στην συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Μπορεί να υπάρχουν κάποια παράπονα, μπορεί κάποια που ακούστηκαν να ήταν ακραία ή αδικαιολόγητα, αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι 30 χρόνια στην ομάδα (σ.σ. Παπαϊωάννου), αισθάνονται την ΑΕΚ σαν σπίτι τους και έχουν το δικαίωμα να πουν και μία κουβέντα παραπάνω», ενώ ρωτήθηκε και για τον ανιψιό του και τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ, για να πει: «Δεν έχω ξαναδεί ποδοσφαιριστή να δουλεύει έτσι όπως δουλεύει ο Κώστας. Αν έχει την υγεία του θα αφήσει εποχή. Μπορώ να το εγγυηθώ αυτό. Έχει τρέλα με την μπάλα και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει».

aek365.gr