ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Δέλλας: Να τελειώσω στην ΑΕΚ !

Είναι ένας παίκτης που, κυρίως, στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ έκανε τη διαφορά τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.

Η ΑΕΚ δύο χρόνια τώρα έχει χάσει το... παιχνίδι και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δεν είναι μόνο η φυγή του Τραϊανού Δέλλα (που φιλοξενούμε δηλώσεις του σήμερα στο aek365.gr) αλλά και ο ταυτόχρονος χρονικά αποχαιρετισμός των Λυμπερόπουλου, Ζήκου και Ριβάλντο.

Παίκτες - ηγέτες σε μία ομάδα. Δύο χρόνια μακριά από την ΑΕΚ βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας. Δημοσίευμα σήμερα ήθελε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον προσεγγίσουν, όπως συνέβη και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την περίπτωση να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας με δηλώσεις του στο aek365.gr ξεκαθαρίζει μεν ότι «δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση», συμπληρώνει όμως αμέσως ότι «θα είναι ευχής έργο για μένα να κλείσω την καριέρα μου την ΑΕΚ», με την υποσημείωση ότι είναι ελεύθερος να συζητήσει, αν του γίνει κάποια πρόταση.

Μιλώντας μαζί του βγάζει μία πικρία για την κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και στην κοινωνία: «Υπάρχει ένας γενικότερος εκνευρισμός παντού», σχολιάζει χαρακτηριστικά. Στην κοινωνία υπεύθυνοι για την αλλαγή προς το καλύτερο είναι η πολιτική ηγεσία και οι πολίτες φυσικά.

Στον... μικρόκοσμο της ΑΕΚ ο Δέλλας τονίζει «ότι πρέπει να συμβάλουν όλοι, από εσάς τους δημοσιογράφους μέχρι τον κόσμο, τη διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή για να έρθει και πάλι η ηρεμία. Για να γυρίσει ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα», εξηγεί ο Δέλλας και συμπληρώνει για πολλοστή φορά: «Για μένα θα είναι το ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει σχέδιο, ένα πλάνο, για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής.

Δεν μπορεί η ΑΕΚ να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα, ηρεμία. Η ομάδα έκανε πράγματα, προχώρησε μπροστά όταν υπήρξε διοικητική ηρεμία», λέει.
Όπως και να' χει ο Δέλλας, στα 34 του πια, δηλώνει έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς να παίξει ένα δύο χρόνια ακόμη ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο (εξάλλου προπονείται εντατικά μόνος του και με τη βοήθεια γυμναστή προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ είχε και μία «γεμάτη» χρονιά με την Ανόρθωση). Και επιθυμία του είναι να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στην ΑΕΚ.

Μετρημένος και σοβαρός καθώς είναι, αφού δεν θέλησε να σχολιάσει κανέναν και τίποτα μια και «έχει πλέι οφ η ομάδα μπροστά της, δεν μου αρέσει να σχολιάζω πρόσωπα και πράγματα, μου αρέσει η ηρεμία και πρέπει να την επιδιώκουμε όλοι μας, να βοηθάμε, όχι να μιλάμε συνέχεια», είναι σίγουρο ότι έχουν λείψει από τα αποδυτήρια αυτά τα χαρακτηριστικά.

aek365.gr