ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Παίζει ο Μανωλάς.

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (16:45), τέθηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον τετρακέφαλο και κατάφερε να βγάλει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης, βάζοντας υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων», στο ματς κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως όλα δείχνουν, ο 19χρονος στόπερ θα βρεθεί στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει ο Σερβοέλληνας τεχνικός την Τετάρτη, στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μαϊστόροβιτς.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Ντούσαν Μπάγεβιτς(οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί από χθες) για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης των «κιτρινόμαυρων» περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, όπως επίσης και ασκήσεις κατοχής με την μπάλα στα πόδια. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος και ο Νίκος Καράμπελας έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο, δουλεύοντας χωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

sportfm.gr