ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

AEK ΕΔΩ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΑΕΚ ΚAI ΣΤΗΝ οικοδομοι....

Στο παιχνίδι ίσχυσε κανονικά το μέτρο απαγόρευσης της μετακίνησης οπαδών, αλλά σημειώθηκαν τραγελαφικές καταστάσεις. Μέχρι τις 4.30 μ.μ. ο κόσμος μπορούσε να μπει με κάθε επισημότητα στην πόλη της Λιβαδειάς, αλλά μετά η αστυνομία έβαλε μπλόκο σε όλες τις εισόδους της πόλης για να μην πάνε οπαδοί της ΑΕΚ.
Ωστόσο, ήδη περίπου 400 ήταν μέσα στη Λιβαδειά και όταν κατευθύνθηκαν προς το στάδιο, άρχισε το θέατρο του παραλόγου. Αν και είχαν πάρει εισιτήρια από τον κεντρικό σύνδεσμο της ΑΕΚ στην πόλη, το πέταλο των φιλοξενούμενων παρέμεινε κλειστό. Εκπρόσωποι της ομάδας προσπάθησαν να μιλήσουν με τη διοίκηση του Λεβαδειακού και κάποιοι φέρονται να πήγαν στο ξενοδοχείο της αποστολής της γηπεδούχου ομάδας και να έχουν μιλήσει με τον Κομπότη. Ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών φέρεται, ωστόσο, να τους απάντησε με τον εξής τρόπο. «Δίνετε πριμ για τη νίκη και θέλετε να ανοίξω και τις πόρτες; Ξεχάστε το! Δεν υπάρχει περίπτωση!».

Τραυματίες και καταγγελίες
Εκεί οι οπαδοί του «δικέφαλου» αποφάσισαν να ψάξουν αλλιώς τον τρόπο για να δουν το παιχνίδι. Με μυστικές αποστολές έφταναν στο γήπεδο περίπου 50 οπαδοί όπου δίπλα υπάρχει μία οικοδομή, στην οποία ανέβηκαν για να δουν το ματς, αλλά τους κατέβασαν άμεσα. Οι υπόλοιποι 300 έμειναν εκγλωβισμένοι ανάμεσα στα ΜΑΤ και τις κλούβες, με την αστυνομία να προσπαθεί να τους στείλει πίσω στηn πόλη, με κίνδυνο να ακολουθήσουν επεισόδια.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών και τα επεισόδια άρχισαν, με δύο ελαφρά τραυματίες και φθορές που δημιουργήθηκαν σε αυτοκίνητα που ήταν στο σημείο. Τα επεισόδια κράτησαν αρκετή ώρα και παρά τηn προσπάθεια των μελών ασφαλείας της ΑΕΚ για να εκτονωθεί η κατάσταση, οι οπαδοί δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και τα επεισόδια συνεχίστηκαν. Οσοι μάλιστα δεν κατάφεραν να φτάσουν στο στάδιο (περίπου 100) καταγγέλλουν πως ξυλοκοπήθηκαν άγρια από την αστυνομία και υπήρξαν αρκετοί μικροτραυματισμοί!

Παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν να στηρίξουν την ομάδα τους, πηγαίνοντας στη συγκεκριμένη οικοδομή, αλλά και στην ταράτσα ενός σπιτιού που τους άνοιξε ο ιδιοκτήτης του. Απλωσαν μάλιστα και τα πανό, ενώ φώναζαν συνθήματα και πέταξαν ακόμη και καπνογόνα στη διάρκεια της αναμέτρησης, πικάροντας τους γηπεδούχους, όταν τους φώναζαν το σύνθημα «εκεί, εκεί, στη Β’ Εθνική».

*** Το ματς χθες ήταν ζωής ή θανάτου για την ομάδα του Λεβαδειακού και είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Κομπότης έβαλε γενική είσοδο στα 10 ευρώ. Γέμισε παντού αφίσες την πόλη και ζητούσε από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Αρκετοί ανταποκρίθηκαν, καθώς βρέθηκαν περίπου 3.000 οπαδοί στο στάδιο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και έφυγαν πικραμένοι στο τέλος της αναμέτρησης.

sentragoal.gr