ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Κάλεσμα στον κόσμο από παλιές δόξες.

Το αυριανό συλλαλητήριο, στις 4 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έχει οργανώσει ένα σημαντικό κομμάτι των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ απασχολεί έντονα και τον «επώνυμο» κόσμο της Ενωσης. Η «Ώρα των Σπορ» φιλοξενεί δηλώσεις επιφανών οπαδών της ΑΕΚ, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της και όχι μόνο που μιλούν για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ακολουθούν αποσπάσματα όλων όσων έχουν τοποθετηθεί στην εφημερίδα.
 
Κώστας Νεστορίδης: Στηρίζω το συλλαλητήριο
«Δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν. Εγώ είμαι ΑΕΚτζής. Δεν μπορούμε να δίνουν τα δικά μας... κανόνια (σ.σ. Σκόκο) στους αντιπάλους μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε μεταγραφές, και όχι να αποδυναμωθούμε. Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο αλλά το στηρίζω. Αν θέλουν να πουλήσουν τον Σκόκο ας τον δώσουν στον εξωτερικό με λιγότερα χρήματα».

Κώστας Γενεράκης : Ν' ακουστεί η φωνή του κόσμου
«Σαν κίνηση την υποστηρίζω. Πρέπει να ακουστεί η φωνή του κόσμου. Θέλω να γίνουμε όλοι μία φωνή και η διαμαρτυρία να είναι ειρηνική. Ο νέος πρόεδρος θα έπρεπε να είναι πιο ήπιος στις δηλώσεις του για να τον αγαπήσει ο κόσμος».

Μιχάλης Συμιγδαλάς: Θα είμαι εκεί.
  «Θα είμαι στο συλλαλητήριο γιατί εμείς δεν είμαστε παράρτημα κανενός. Με τίποτα δεν πρέπει να πάει ο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα εκτός αν μας δώσουν κανένα εξωφρενικό ποσό».

Γιώργος Καραφέσκος: Θα πάω κι εγώ. 
«Η διαμαρτυρία αυτή δεν γίνεται ούτε για τον Μπάγεβιτς, ούτε για τον Σκόκο, αλλά για την ΑΕΚ μας. Θέλουμε να είναι ένα ειρηνικό συλλαλητήριο. Κακά τα ψέματα αν δεν μπει ο Μελισσανίδης δεν υπάρχει σωτηρία έτσι όπως βαδίζουμε».

Βασίλης Τσιάρτας: Προσπάθεια για την ΑΕΚ
«Θεωρώ ότι είναι μία προσπάθεια που έχει να κάνει για το καλό της ΑΕΚ. Είναι μία υγιής κίνηση από τον κόσμο ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Να διοικείται σωστά και ξεκάθαρα. Είναι πολύ πιθανό να είμαι εκεί».

Κώστας Νικολαϊδης: Παρών σαν απλός φίλαθλος
«Νομίζω ότι μία τέτοια κίνηση είναι σωστή. Θα πάω στο συλλαλητήριο σαν απλός φίλαθλος. Η σημερινή κατάσταση με έχει απογοητεύσει».

Θωμάς Μαύρος: Όλοι δίπλα στην ομάδα
«Δεν ασχολούμαι με κανέναν Σκόκο και με κανέναν παίκτη που θέλει να φύγει. Το μοναστήρι να είναι καλά. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα στα πλέι οφ».

Γιώργος Αμερικάνος: Μπορεί να βοηθήσει...
«Έχουμε απογοητευτεί από τη γενική κατάσταση που επικρατεί. Αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα φοβόμαστε ότι α συμβούν και χειρότερα. Το συλλαλητήριο μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες. Εδώ δεν έχουμε γήπεδο ακόμη μετά από τόσα χρόνια».

Γιώργος Πάντζας: Όλοι στη Φιλαδέλφεια
«Ποτέ παίκτης της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πρέπει να διαδηλώσουμε ενάντια στον διορισμένο πρόεδρο της ΑΕΚ και τις μπαρούφες που λέει. Ο Μελισσανίδης ξέρει τι κάνει, μη τον πιέζετε».

Νίκος Νεσιάδης: Υποβάθμιση για την ΑΕΚ να πουλά τη σάρκα της
«Συμφωνώ με τον Μανωλά που είπε ότι η ΑΕΚ πέφτει επίπεδο με το να λέει ο πρόεδρός της ότι πουλά παίκτες της σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αποτελεί υποβάθμιση για την ΑΕΚ να υποχρεώνεται να πουλά σάρκα από τις σάρκες της ώστε να μπορεί να επιβιώσει. Ο κόσμος μπορεί να επιβάλει καταστάσεις».

Χρήστος Ζούπας: Βάση ο κόσμος της ΑΕΚ
«Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει το συλλαλητήριο, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάποιος να αναλάβει θα πρέπει να επιχειρηθεί εγχείρημα ανάλογα με αυτό της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Δεν σας κρύβω ότι στηρίξαμε πολλά στη διοίκηση Νικολαϊδη. Με άλλα όνειρα ξεκινήσαμε...»

Χρήστος Αρδίζογλου: Ο κόσμος είναι το όπλο της
«Είμαι σύμφωνος με τη λιτότητα που προανήγγειλε ο πρόεδρος, αρκεί μετά από ένα δύο χρόνια να μπορέσουμε να αναστηθούμε. Ο κόσμος έχει στηρίξει πάρα πολύ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να γίνει μικρή. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το όπλο της».

Τάσος Βασιλείου: Ποτέ παίκτης της ΑΕΚ σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ
«Αυτός ο άνθρωπος που έδωσε εντολή για το γήπεδο θέλει... σκότωμα! Αν το συλλαλητήριο είναι για πράγματα που αφορούν την ΑΕΚ, είμαι υπέρ. Δεν είμαι αν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων. Είναι κακό για την ΑΕΚ να πωληθεί παίκτη της σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό».

Δημήτρης Ραβάκης: "Eπικίνδυνες" οι δηλώσεις Σκόκο
«Είμαι στις Σέρρες και δεν θα μπορέσω να πάω στο συλλαλητήριο. Πάντα η εκάστοτε διοίκηση θα πρέπει να λαμβάνει σοβαρά τη γνώμη των φιλάθλων της. Είναι... επικίνδυνες οι δηλώσεις του προέδρου για τον Σκόκο. Έτσι πυροδοτείς αντιδράσεις. Δεν υπάρχει ομόνοια».

Φάνης Τσαούσης: Βαρεθήκαμε να μας λένε ΑΕΚάκι!
«Θα προσπαθήσω να είμαι στο συλλαλητήριο. Κάποιοι επιτέλους πρέπει να πάρουν θέση, αλλιώς αν δεν μπορούν ας φύγουν. Αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε την ικανότητα να κρατήσουμε έναν καλό παίκτη και κάποιοι θεωρούν την ΑΕΚ μικρή ομάδα. Βαρεθήκαμε να μας λένε ΑΕΚάκι και ΑΕΚάκι μας έχουν κάνει αυτοί που μας διοικούν»!

Γιάννης Αϊβάζης: Φωνή για το γήπεδο
«Είναι απαραίτητο να βρεθεί ένας πολύ δυνατός και να πάρει το πακέτο στα χέρια του. Ένας μόνιμος που να έχει τα πάντα γύρω του όπως π.χ. ο Μελισσανίδης. Έτσι θα πάει μπροστά η ομάδα. Κανονικά χρειάζεται ένα συλλαλητήριο για το γήπεδο. Αυτό είναι που λείπει από την ΑΕΚ».

Δημήτρης Κουνταρδάς: Δεν υπάρχει ΑΕΚτζήδικη φιλοσοφία
«Πιθανότατα να είμαι στο συλλαλητήριο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε να μην διεκδικούμε ούτε καν την έξοδο στην Ευρώπη. Δυστυχώς οι διοικούντες δεν έχουν δώσει στους παίκτες να καταλάβουν που έχουν έρθει».

Κώστας Ποτού: Μοναδική λύση ο Μελισσανίδης
«Είμαι ένας από τους πέντε ανθρώπους που εκλέχτηκαν μαζί με τον Μελισσανίδη το 2005. Τότε που ο Νικολαϊδης παρέσυρε τον κόσμο και ψήφισαν τον Ζούπα. Βγήκε η παράταξη Νικολαϊδη και έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις τον κόσμο. Κάθε χρόνο κάνουν την ΑΕΚ μικρότερη. Πρέπει να γυρίσει ο Μελισσανίδης».

Μπάμπης Ιντζόγλου: Υπέρ της ειρηνικής διαδήλωσης
«Είμαι υπέρ αυτής της κίνησης. Είναι απολύτως δίκαια όσα απαιτεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο. Να το σκεφτούν και οι ίδιοι και να μη γίνουν έκτροπα».

aek365.gr