ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Συνάντηση γιγάντων!

Παρουσία του Μίμη Παπαϊωάννου, του Θωμά Μαύρου, του Χρήστου Αρδίζογλου, του Παντελή Νικολάου, αλλά και του Κώστα Νεστορίδη και πολλών άσων της περιόδου 1977-81, όταν και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτή την ώρα κάνει το τραπέζι στους παλιούς του συμπαίκτες ανήμερα των 86ων γενεθλίων της ΑΕΚ.

«Ξέρετε τι σημαίνει για εμάς η ΑΕΚ. Τι σημαίνει για τον κόσμο μας. Έχει τεράστια ιστορία και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Σημαίνει πολλά για εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες. Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα» ήταν τα μόνα λόγια που είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην πόρτα του μαγαζιού του στη Νέα Ερυθραία υποδεχόμενους τους παλιούς του συμπαίκτες.

Οταν έφθασε ο Μίμης Παπαϊωάννου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άνοιξε και τις δύο πόρτες του μαγαζιού και είπε στον μεγάλο του αρχηγό: «Ολες οι πόρτες είναι ανοιχτές για σένα».

Φθάνοντας στο μαγαζί όπου γίνεται το τραπέζι ο Θωμάς Μαύρος τόνισε: «Δεν μου έγινε καμία πρόταση να αναλάβω. Εγώ αυτά τα διάβασα από τις εφημερίδες. Δεν μου έγινε καμία πρόταση. Αυτά ακούγονται από την άλλη πλευρά. Δεν μου αρέσει να απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Το ζητούμενο είναι να πάει η ΑΕΚ καλά και να πετύχει τους στόχους της. Ασχέτως αν είμαι εγώ στην διοίκηση ή κάποιος άλλος. Μια κυβέρνηση, ένας πρωθυπουργούς μπορεί να πέσει από έναν κακό υπουργό. Για αυτό πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές από ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΕΚ και ποια είναι η νοοτροπία της. Από τον φροντιστή μέχρι τον πρόεδρο πρέπει να γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΕΚ».

Για την επιλογή Γκρέταρσον σχολίασε: «Δεν γνωρίζω τον Γκρέταρσον αλλά μου είναι συμπαθής, ωστόσο είναι μειονέκτημα ότι είναι Ισλανδός, έχει δεκαετή απουσία. Δεν μπορείς να αποκτήσεις την νοοτροπία της ΑΕΚ παίζοντας μόλις τρία χρόνια. Ο στόχος είναι να υπάρχει ομόνοια. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και αυτό στην ΑΕΚ δεν υπάρχει. Δεν είναι τυχαίο το έμβλημα του δικέφαλου αετού. Πέρα από την ομόνοια θα πρέπει να γίνεται και πολύ δουλειά».

Δηλώσεις έκανε και ο Μπάμπης Ιντζόγλου λέγοντας: «Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο πλέον ιδανικός άνθρωπος και προπονητής που μπορεί να αλλάξει όλη την κατάσταση. Φυσικά πάντα με την συμπαράσταση της διοίκησης. Είναι μια συγκέντρωση μαζί με τον Ντούσκο για να θυμηθούμε τα παλιά».



sentragoal.gr