ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πάει για Ταυλαρίδη!

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ στόπερ, Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν, όπως αποκαλύπτει η «SportDay».


 Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελληνοποίηση του ρόστερ της ΑΕΚ είναι ένα από τα μεγάλα «στοιχήματα» του νέου της προέδρου, Σταύρου Αδαμίδη. Αυτό μπορεί να συμβεί, είτε με την διατήρηση των νεαρών ταλαντούχων παικτών στο δυναμικό της ομάδας, είτε με την ενίσχυση του με καταξιωμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι στα οικονομικά…μέτρα της «Ένωσης». Όπως για παράδειγμα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος,  του οποίου η επιστροφή στην «Ένωση» είναι  πολύ πιθανή.
 Σύμφωνα με την «SportDay», οι διοικούντες την ομάδα πήραν την απόφαση να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σεντ Ετιέν και η περίπτωση του κρίνεται ελκυστική. Πρόκειται για διεθνή παίκτη, ο οποίος έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Πόρτσμουθ και Λιλ. Ο πρώην ασος του Ηρακλή έχει λαμβάνειν 850.000ευρώ τον χρόνο, όμως στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι με ένα ποσό μάξιμουμ 500.000 ευρώ, μπορούν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μπορεί να συνθέσει ένα αξιόπιστο δίδυμο με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην «καρδιά» της οπισθοφυλακής και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του.
sportday.gr