ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

Η ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς αντιμετωπίζει την Καβάλα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών και τα παίζει όλα για όλα . Η νίκη είναι μονόδρομος για την Βασίλισσα που περνάει την δυσκολότερη φάση της ιστορίας της και παλεύει για την σωτηρία της στα μεγάλα σαλόνια. Για αυτό δεν θέλει για κανένα λόγο να σκέφτεται ότι υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης.

Σε αυτό οι παίκτες του Άγγελου Κορωνιού είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν την ενίσχυση των οπαδών τους. Κάτι που η διοίκηση της ΚΑΕ φρόντισε με ανακοίνωσή της να το γνωστοποιήσει ή μάλλον να του δώσει έμφαση. Οι οπαδοί της Ένωσης ξέρουν ότι η Βασίλισσα έχει ανάγκη από αυτούς και είναι βέβαιο ότι η παρουσία τους θα είναι δυναμική και θα σπρώξουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την ομάδα στη νίκη.

Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, αφού αυτή η κατάσταση τους έχει «ρίξει» αρκετά. Ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να ξεπεράσουν αυτό το συναίσθημα και να παλέψουν σαν «λιοντάρια» για να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ΑΕΚ στην Α1. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που τους έχει τονίζει αρκετές φορές και ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Κορωνιός.

Ο τεχνικός της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του για αυτό το κρίσιμο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Καβάλα.


aek365.gr