ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ο Βενκέρ και οι άλλοι.

Από το ματς της Ναντ με την Αζαξιό ξεκίνησε χθες το βράδυ το σκάουτινγκ του Αρναρ Γκρέταρσον στη Γαλλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολούθησε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση -οι δύο ομάδες έπαιζαν με εννιά παίκτες από το πρώτο ημίχρονο!-, ξεχωρίζοντας κατά πληροφορίες το νέο μεγάλο αστέρι των «καναρινιών», Γουίλιαμ Βενκέρ. Ο 23χρονος μέσος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς μέχρι και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη εμφανιζόταν συχνά ως στόχος αρκετών ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού.

Γεγονός διόλου τυχαίο, καθώς ο Βενκέρ φαντάζει ως μια πραγματικά ελκυστική περίπτωση. Πρόκειται για ένα μοντέρνο χαφ, που κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή: κόβει, μοιράζει, κάνει παιχνίδι και μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα. Είναι εξίσου καλός με το αριστερό και το δεξί πόδι και δείχνει πως το μέλλον τού ανήκει. Ηδη διεθνής με την U-21 της Γαλλίας και πέντε σεζόν στη πρώτη ομάδα της Ναντ, ο Βενκέρ δείχνει έτοιμος για το άλμα σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο.

Ο Βενκέρ ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του και αντικαταστάθηκε στο 88'. Μοίρασε μπάλες, έκλεισε τους χώρους και φαίνεται πως έπεισε τον Γκρέταρσον για τις ικανότητές του. Βέβαια, το θέμα είναι εάν μπορεί η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτησή του, δεδομένου πως ο 23χρονος μέσος δεν μένει ελεύθερος και η Ναντ έχει υψηλές αξιώσεις για την παραχώρησή του.

Οι... άλλοι

Ο Γκρέταρσον δεν πρέπει να ενθουσιάστηκε και ιδιαίτερα από τους Τζόρτζεβιτς και Καπού, που αποβλήθηκαν κιόλας στο ματς. Ο 24χρονος Σέρβος δεν έχει κριθεί πως μπορεί να είναι η λύση που ψάχνει η ΑΕΚ για την επίθεσή της, ενώ ο 29χρονος αριστερός μπακ απασχόλησε κάποια στιγμή τον περασμένο Γενάρη, χωρίς να προχωρήσει η υπόθεσή του (και λόγω ηλικίας).

Αυτοί που εντυπωσίασαν στο παιχνίδι ήταν αυτοί που σκόραραν: ο 22χρονος επιθετικός Ρόνι Ροντελίν και ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ Πάπι Ντζιλομπότζι. Ο Γκρέταρσον έχει θετική άποψη και για τον 20χρονο δεξιό μπακ Λοΐκ Νεγκό που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά επειδή δεν υπογράφει ανανέωση με τη Ναντ έχει τεθεί στο περιθώριο.

Οι "ελεύθεροι" της Λε Μαν

Το κλείσιμο του ταξιδιού του Γκρέταρσον στη Γαλλία θα γίνει τη Δευτέρα με την παρακολούθηση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λε Μαν και τη Νιμ. Κατά πληροφορίες, οι στόχοι του Ισλανδού βρίσκονται στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα σε παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και μπορεί να κλείσει η ΑΕΚ. Οι πιο αξιόλογες περιπτώσεις είναι ο Λουντοβίκ Μπαάλ και ο Σιριάκ Λουβιόν.

Ο 25χρονος Μπαάλ είναι αριστερός μπακ με τέσσερις γεμάτες σεζόν (25 ματς με δύο γκολ φέτος) και εξαιρετικές προοπτικές, ενώ ο Λουβιόν είναι 24 ετών, διεθνής με την U-21, κεντρικός χαφ με 22 συμμετοχές στην κούρσα της Λε Μαν για άνοδο. Ελεύθεροι μένουν ακόμα από τη Λε Μαν οι: Αμντού Αντένον, 26χρονος αμυντικός χαφ από το Μπενίν (21 ματς, δύο γκολ φέτος), Γιόαν Χοτσέρ, 30 ετών κεντρικός χαφ με δυνατότητα να παίξει και δεξιά (μόλις τρία ματς φέτος) και ο Αμπντουραχμάν Ντιεϊέ, 23χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός (15 ματς με δύο γκολ φέτος).

Το... μενού του διήμερου

Οι αναζητήσεις του Γκρέταρσον στη Γαλλία θα ενταθούν το Σαββατοκύριακο, όπου υπάρχει πλήρη δράση σε όλες τις κατηγορίες. Κατά πληροφορίες, ο Ισλανδός έχει προγραμματίσει να παρακολουθήσει απόψε τις αναμετρήσεις της Σοσό με τη Λιόν και της Νανσί με την Καέν. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δει κάποια ματς από τη Γ' Εθνική του γαλλικού πρωταθλήματος, ακόμη και κάποια παιχνίδια ερασιτεχνικών κατηγοριών. Για αύριο φαίνεται πως θα δει τα ματς της Λιλ με τη Βαλενσιέν και της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονπελιέ.


sentragoal.gr