ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ήττα στο... παρά ένα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ μπορούσε να είχε πάρει την πρώτη της νίκη στην φάση των πλέι οφ αλλά δεν τα κατάφερε. Η Ένωση φιλοξένησε για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α Εθνικής την Ηλιούπολη και ηττήθηκε με 9-8, αν και είχε αρκετές ευκαιρίες για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι ευκαιρίες που έκανε η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά όμως δεν είχαν τύχη αού σταμάτησαν στα δοκάρια. Πέρα όμως από τις εξαιρετικές προσπάθειες των παικτών στην επίθεση, ο Ενωσίτης τεχνικός έχει σημαντικά παράπονα για την άμυνα που είχε η ομάδα.

Αυτή η νίκη αφήνει την ΑΕΚ χωρίς βαθμούς σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης αλλά το σίγουρο είναι ότι στη συνέχεια η ομάδα θα έχει το περιθώριο να πάρει κάποιους βαθμούς. Το γεγονός αυτό δεν δημιουργεί προβληματισμό στο τεχνικό τιμ αφού όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζει είναι αρκετά έμπειρες και ήδη το ότι η Ένωση βρίσκεται εκεί είναι αρκετά σημαντικό. Το σίγουρο είναι ότι στην πορεία η ομάδα θα πάρει τις απαραίτητες εμπειρίες για να «χτυπήσει» την επόμενη σεζόν καλύτερες θέσεις.


aek365.gr