ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Στο στόχαστρο και ο Ρούντολφ.

Το όνομά του κυκλοφόρησε αστραπιαία από προχθές σε όλη την Ευρώπη. Βλέπετε, με ένα υπέροχο γκολ κατάφερε να δημιουργήσει μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του Σαββατοκύριακου, την ισοπαλία του Μπάρι με τη Μίλαν.


Ο περισσότερος κόσμος έτσι έμαθε το όνομα του Γκέργκελι Ρούντολφ. Στην ΑΕΚ, πάντως, γνωρίζουν καλά εδώ και καιρό τον 26χρονο επιθετικό. Προσπάθησαν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον περασμένο Γενάρη και βλέπουν την προοπτική απόκτησής του και για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ρούντολφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τζένοα ως επιστέγασμα των εντυπωσιακών σεζόν που πραγματοποίησε με την Ντέμπρετσεν (παίζοντας ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ). Στην ομάδα της Γένοβας αγωνίστηκε σε 12 ματς -πετυχαίνοντας ένα γκολ κόντρα στη Ρόμα-, αλλά τον Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στο Μπάρι. Εκεί βρήκε περισσότερο χώρο και είναι βασικός στην προσπάθεια να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Ως τώρα έχει οκτώ συμμετοχές με δύο γκολ, με τελευταίο αυτό κόντρα στη Μίλαν.

Από εποχής Μανωλά

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την περίπτωση Ρούντολφ. Αν και είναι πολύ νωρίς για να καθοριστούν μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού -πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους υπάρχοντες επιθετικούς (Μπλάνκο, Λυμπερόπουλο, Μπάχα)-, είναι μία περίπτωση που εξετάζεται. Η ΑΕΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της Τζένοα από την εποχή της μεταγραφής Παπασταθόπουλου και, αν οι Γενοβέζοι παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό τον 26χρονο φορ, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κίνηση.

Αλλωστε, το σκάουτινγκ της ΑΕΚ πάνω στον Ρούντολφ δεν είναι πρόσκαιρο. Ο πρώτος που εντόπισε τα προσόντα του Ούγγρου ήταν ο Στέλιος Μανωλάς, που τον είχε ξεχωρίσει -όπως και τον Λεάντρο, που κατέληξε στην Κύπρο- σε ταξίδι που είχε κάνει. Ο Ρούντολφ είναι 18 φορές διεθνής (με πέντε γκολ) και έχει στυλ περιφερειακού φορ, που βασίζεται στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα για να απειλεί τις άμυνες.

sentragoal.gr