ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φωνή λαού!




Την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ γνώρισε ο Ισμαέλ Μπλάνκο χθες (02/03), κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 54’, όταν αντικατέστησε τον Ναμπίλ Μπαχά.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι της Ενωσης είχαν αρχίσει να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού από το 18’ λεπτό, στέλνοντας έτσι ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και στη διοίκηση του Δικεφάλου, με την οποία εξακολουθεί να υπάρχει εκκρεμότητα σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Με την πάροδο του χρόνου, ο παλμός της εξέδρας ολοένα και ανέβαινε, με τη λαϊκή απαίτηση για είσοδο του συγκεκριμένου παίκτη να γίνεται πιο έντονη στο 31’ και να κορυφώνονται στο 50', όταν ο «Ζορό» ετοιμάστηκε για την αλλαγή και τελικά αντικατέστησε τον Μπαχά τέσσερα λεπτά αργότερα. Κατά την είσοδο του Μπλάνκο το γήπεδο πήρε «φωτιά».

Μπορεί ο Χιμένεθ να απάντησε διπλωματικά στην συνέντευξη Τύπου, αλλά το μήνυμα που πήρε ήταν σαφές και πρέπει να αντιληφθεί πως η δεδομένη τακτική του, να ξεκινά τον Νταμπίλ Μπαχά, κάνει διπλό κακό στην ομάδα. Εκτός από το ότι ρίχνει το ηθικό του Ισμαελ Μπλάνκο, δημιουργεί πρόβλημα και στον ίδιο τον Μπαχά, αφού είναι ανέτοιμος και παράλληλα δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται και να ακούει τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του Μπλάνκο.




exedrasports.gr