ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Δεν αντέχω άλλο»

Δεν του έφτανε το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ τον πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, έχει έρθει και η περιθωριοποίηση από τον Μανόλο Χιμένεθ για ολοκληρώσει το «πακέτο». Ο Σταύρος Αδαμίδης θα καταθέσει, όπως όλα δείχνουν την πρόταση-σίριαλ στον Αργεντινό επιθετικό σήμερα, ο οποίος σκέφτεται πλέον, ακόμα και αν καλυφθεί οικονομικά να μην παραμείνει. Χωρίς «Λύμπε» στην Τούμπα.

Ο πάγκος δεν του αρμόζει και έχει βαλθεί να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την τελευταία τετραετία, είναι σε φόρμα, αλλά βασικός δύσκολα ξεκινάει. Ο τεχνικός της «Ένωσης» δείχνει να προτιμάει τον Ναμπίλ Μπαχά, ο οποίος εκτός από ανέτοιμος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Χιμένεθ, δεν έχει δείξει και κάτι συγκεκριμένο μέσα στο γήπεδο. Ο Μπλάνκο βλέποντας όλα αυτά, ξέσπασε τονίζοντας σε συνομιλία με συμπαίκτες του: «Δεν αντέχω άλλο. Να τελειώσει η χρονιά και να φύγω αν δεν με θέλουν».

Εκτός από το αγωνιστικό υπάρχει και το θέμα με την πρόταση ανανέωσης, η οποία κρατάει καιρό. Μάλιστα ο φορ των «κιτρινόμαυρων» έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που να σκέφτεται να μην υπογράψει, ακόμα κι αν καλυφθεί οικονομικά από τον «Δικέφαλο». Η πρόταση από την διοίκηση της ομάδας προκύπτει ότι θα είναι περί της 600.000 ευρώ.

 

 

sport-fm.gr