ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Σκόκο τρέλανε τους Άγγλους.

Εντυπωσιασμένος με τα δύο γκολ αλλά και την συνολική εμφάνιση του Νάτσο Σκόκο στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο "κατάσκοπος" της Μπλάκμπερν που βρέθηκε στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είχε στείλει άνθρωπο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ των δύο "Δικεφάλων" (για την παρουσία εκπροσώπου της στο γήπεδο είχε ειδοποιήσει την ΑΕΚ και η Έβερτον, χωρίς πάντως αυτός να εμφανίζεται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις), και αυτός που του "κέντρισε" το ενδιαφέρον δεν ήταν άλλος από τον Αργεντινό άσο της Ένωσης.

Αυτό μάλιστα δεν το έκρυψε αλλά το αποκάλυψε σε ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα, με το "μάτι" των "ρόβερς" να έχει να λέει για το πλούσιο επιθετικό ρεπερτόριο του Σκόκο αλλά και το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε εξαιρετικά έχοντας να καλύψει τη θέση δίπλα στον βασικό σέντερ φορ.

Μετά από αυτό το σούπερ παιχνίδι του Σκόκο (έλαβε μάλιστα και το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της 25ης αγωνιστικής), η Μπλάκμπερν έγραψε το όνομά του με έντονα μαύρα γράμματα στο μπλοκάκι της με τους υπό εξέταση παίκτες, και αναμένεται μέχρι το τέλος της σεζόν να επισκεφτεί ξανά άνθρωπός της τη χώρα μας για να τον δει εκ νέου αγωνιζόμενο.

Ανεξάρτητα πάντως από τις όποιες προθέσεις μπορεί να έχει κάποια ομάδα από το εξωτερικό, θα πρέπει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο σε οποιαδήποτε συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου, μιας που ο Αργεντινός υπέγραψε πρόσφατα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι το 2013.

sport24.gr