ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Οδυνηρή ήττα στη Ρόδο.

Η Βασίλισσα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών και συνεχίζει να βρίσκεται σε άσχημη θέση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να ανακάμψει μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με το Περιστέρι και να δείξει ότι δεν ήταν ένα απλό αποτέλεσμα, αλλά μια αντεπίθεση διαρκείας.

Αυτό όμως δεν έγινε και οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την ήττα με 64-57 και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Το ματς
 
Η ΑΕΚ από την αρχή της αναμέτρησης μπήκε νωθρά με τον Κολοσσό να μπορεί και να καταφέρνει να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού κι έτσι από την αρχή πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να έχουν χάσει την συγκέντρωση τους αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους και παίζοντας εξαιρετική άμυνα πλησίασαν στο σκορ και προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς υπέρ τους.

Η συνέχεια κινήθηκε στο ίδιο τέμπο με την ομάδα του Κορωνιού να προσπαθεί αλλά να μην τα καταφέρνει. Ενώ οι Νικολαϊδης και Μάντιτς έκαναν τις τελευταίες προσπάθειες για να καταφέρει η ΑΕΚ να φύγει με ένα σημαντικό διπλό χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτή η ήττα σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηλυσιακού απέναντι στον Ίκαρο με 74-67 φέρνει τη Βασίλισσα σε πολύ άσχημη βαθμολογική αλλά και ψυχολογική κατάσταση με το μέλλον της να είναι χλωμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ωστόσο όλοι πρέπει να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν ώστε να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος με τον καλύτερο τρόπο και την σωτηρία της ΑΕΚ.

Δεκάλεπτα: 25-14, 30-26, 42-37, 64-57. 




ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ 3, Κοχαντάρεβιτς 9, Νικολαϊδης 15 (5), Παπανικολάου, Χαρτ 4, Ντικούδης 11, Δορκοφίκης 8 (1), Καλλινικίδης 2, Μάντιτς 5 (1), Μπόιντ.

aek365.gr