ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Μπερνάρντο.

Είναι δεδομένο πως η καθημερινότητα της ΑΕΚ στρέφεται γύρω από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς πρόκειται για το ματς που θα ανοίξει το δρόμο για τη διεκδίκηση ενός τίτλου ύστερα από αρκετά χρόνια. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως η διοίκηση της Ενωσης δεν καταστρώνει τα πλάνα της για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, έχοντας ήδη προχωρήσει σε σχετικές συζητήσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Και όπως προέκυψε, η εισήγηση του 47χρονου τεχνικού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας -που είναι η θέση στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα αναζητήσουν επειγόντως παίκτες το καλοκαίρι (με δεδομένη την αποχώρηση των Ματέος, Ντρπιτς, Νασούτι, αλλά και το αβέβαιο μέλλον των Δέλλα, Μανωλά)- είναι η απόκτηση του Μπερνάρντο. Του 22χρονου στόπερ της Σεβίλλης, που, όπως είχε αποκαλύψει το «Goal», απασχόλησε την ΑΕΚ προτού κλείσει η συμφωνία με τον Ματέος κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Χοσέ Μπερνάρντο Εσπινόσα Σουνίγα, όπως είναι το πλήρες όνομα του νεαρού στόπερ, είναι αρχηγός στη Σεβίλλη Β' και ήταν ο παίκτης που μαγνήτισε το βλέμμα του Αρναρ Γκρέταρσον στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ισπανία. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε λόγο για έναν σκληροτράχηλο κεντρικό αμυντικό που δεν διστάζει να βάλει το πόδι του στη φωτιά, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει τεχνική παιδεία και κατάρτιση.

Γι' αυτό και ο Γκρέταρσον έπειτα από σχετική συνεννόηση με τη διοίκηση και τον Χιμένεθ έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και να του καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση εν όψει καλοκαιριού, οπότε και εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Σεβιγιάνους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώθηκαν πως ο Μπερνάρντο έχει ήδη μαγνητίσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, αλλά ευελπιστούν στις καλές επαφές που έχει ο Χιμένεθ στην Ισπανία προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

sentragoal.gr