ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τρεις μήνες χωρίς εντός έδρας νίκη.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη σε εντός έδρας αναμετρήσεις το 2011 και αν δεν τα καταφέρει και την Κυριακή (6/3, 19:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ, τότε θα κλείσει τρεις μήνες, κάτι που αποτελεί αρνητικό σερί.
Ο τρίτος μήνας του 2011 μπήκε πριν από πολύ λίγες μέρες κι όμως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη στο ΟΑΚΑ. Ίσως να φταίει το γήπεδο, ίσως η ατυχία, όμως το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν δώσει συνολικά 7 αγώνες στην έδρα τους (αν χαρακτηρίζεται έδρα το ΟΑΚΑ) και δεν έχουν πετύχει ούτε μια επιτυχία. Θα το κάνουν την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ; Θα δούμε...

Συγκεκριμένα, σε 4 αγώνες πρωταθλήματος, 2 Κυπέλλου και 1 στο Europa League, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν έφυγαν με τη νίκη. Στα τέσσερα μάλιστα από τα παραπάνω παιχνίδια, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν.

Από τις επτά αναμετρήσεις, οι τέσσερις έληξαν με τους φιλοξενούμενους νικητές και χαρούμενους (εκτός από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟ, όπου προκρίθηκε η ΑΕΚ), ενώ στις υπόλοιπες τρεις δεν υπήρξε κάποιος νικητής.

Η τελευταία επικράτηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν στις 12 Δεκέμβρη του 2010, όπου είχε νικήσει με το εμφατικό 4-0 την ΑΕΛ, όμως από εκεί και έπειτα οι οπαδοί της ομάδας δεν έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο με εξαίρεση τον επαναληπτικό στο Κύπελλο με το "τριφύλλι".

Το παράξενο βέβαια της υπόθεσης είναι πως οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έχουν πετύχει νίκη στο ΟΑΚΑ το 2011, όμως τότε ήταν γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός και ίσως αυτό να έπαιξε το ρόλο του. Πιθανότατα, οι "κιτρινόμαυροι" αποδίδουν καλύτερα στα δύσκολα και μακριά από το... σπίτι τους.

Μένει να δούμε αν την Κυριακή θα συνεχιστεί η κακή εντός παράδοση της ΑΕΚ το 2011 ή θα σπάσει το ρόδι πετυχαίνοντας τη πρώτη της νίκη, μετά από 7 αποτυχίες.

sport24.gr