ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θέμα χρόνου η συμφωνία με Κοντοέ.

Είτε εφαρμοστεί το πλάνο της...Ντόρτμουντ είτε απλά κινηθεί με βάση την απλή λογική, η ΑΕΚ οφείλει να κάνει γρήγορα κινήσεις στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί εν όψει καλοκαιριού.

Οπως έχει αποκαλύψει το «Goal», ανάμεσα στους στόχους των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται σε περίοπτη θέση ο Γιάννης Κοντοές. Και μπορεί πριν από λίγες ημέρες να είχε διαψευστεί (και από τις δύο πλευρές) η φημολογία περί οριστικοποίησης της συμφωνίας, αλλά όλα δείχνουν πως είναι απλά θέμα χρόνου. Η παρακολούθηση του Κοντοέ από το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα πως είναι εξαιρετική κίνηση η απόκτησή του.

Βλέπετε, από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Κοντοές εμφανίζεται βελτιωμένος. Εστω κι αν έχει μονιμοποιηθεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας -που δεν είναι η φυσική του θέση-, ο 25χρονος άσος δείχνει τις ικανότητές του. Παράδειγμα το προχθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, που ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας του.

Ακόμη πιο καλή ήταν η εμφάνισή του την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ήταν απ' αυτούς που ξεχώρισαν στην ομάδα του Πανιώνιου. Ο Κοντοές έχει δεχτεί προσεγγίσεις από συλλόγους του εξωτερικού, ενώ φαίνεται πως αρέσει και σε άλλες ελληνικές ομάδες. Ωστόσο γίνεται σαφές πως αν η ΑΕΚ κάνει την κίνησή της μπορεί να τον κλείσει άμεσα.

Εξελίξεις με Αραούχο

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λανούς πραγματοποίησε ο Κάρλος Αραούχο. Η FIFA έδωσε το έγγραφο της προσωρινής άδειας στον Αργεντινό, που μπορεί να παίζει ωσότου τελεσιδικήσει η υπόθεση με την ΑΕΚ. Η πλευρά του Αραούχο εκτιμά πως η άδεια που δόθηκε αποτελεί πρόκριμα για την τελική απόφαση στη διαμάχη του με την Ενωση, που θα εκδικαστεί στα τέλη του χρόνου και θα του επιδικάσει 1 εκατ. ευρώ.


sentragoal.gr