ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Περιμένοντας τον Ισμαελ.

Το Sport24.gr αναλύει την υπόθεση του «Ζορό», διαπιστώνει ψυχραιμία και σιγουριά στις τάξεις της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και παρουσιάζει τους λόγους που ο 28χρονος «γκολεαδόρ» δύσκολα θα αρνηθεί τη βελτιωμένη πρόταση της Ένωσης.

Τώρα είναι η σειρά της ΑΕΚ να περιμένει. Η πρόταση της ΠΑΕ για συμβόλαιο επιπλέον δύο ετών αντί 1.260.000 ευρώ σε καθαρές αποδοχές κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή, όμως ο Αργεντινός δεν έχει απαντήσει ακόμα αν την αποδέχεται ή όχι κι ενώ αύριο συμπληρώνεται μία εβδομάδα από τότε που την έχει στο email του και την εξετάζει.


«Κάναμε την πρόταση μας στον Μπλάνκο και περιμένουμε απάντηση. Πιστεύω πως μπορεί να την δει διαφορετικά την πρόταση. Η ΑΕΚ κάνει το καλύτερο δυνατό για να τον κρατήσει εδώ. Τον θέλουμε στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να μείνει».

Αυτό τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης στον τηλεοπτικό φακό της NOVA εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ μετά το επιβλητικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, εμφανώς πιο ήρεμος πια καθώς η ΠΑΕ έκανε το καλύτερο που μπορούσε και το γεγονός αυτό έγινε αποδεκτό τόσο από τους οπαδούς της ομάδας όσο και από τον ελληνικό Τύπο, στην συντριπτική τουλάχιστον πλειονότητά τους.


Σημασία όμως για την ΑΕΚ δεν έχει τι λένε οι «τρίτοι» αλλά το πότε ο Μπλάνκο θα δώσει την απάντησή του για το αν αποδέχεται ή απορρίπτει την πρόταση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.


Πάντως είναι αρκετά σημαντικοί οι λόγοι που λογικά θα τον οδηγήσουν προς το «ναι», έστω κι αν υπάρξει μία λογική καθυστέρηση μέχρι να δώσει την τελική απάντησή του. Άλλωστε τόσο τον παίδεψαν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, να μην τους το ανταποδώσει έστω και λίγο;


Ιδού οι πιο σημαντικές παράμετροι της υπόθεσης για μια θετική εξέλιξη στο θέμα που κρατά σε αγωνία τους φίλους της Ένωσης από το καλοκαίρι του 2009:


  1. Έχει δηλώσει πολλάκις ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και η σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας είναι κάτι που δύσκολα θα βρει σε άλλο σύλλογο αν δεν καταφέρει εξ αρχής να έχει τη ρέντα των τελευταίων ετών η οποία τον χαρακτηρίζει στην πορεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα
     
  2. Αναγνωρίζει ότι είναι μεγάλο το ρίσκο της μετακόμισης σε άλλον ελληνικό σύλλογο όταν στην ομάδα που αγωνίζεται έχει συμπαίκτες που ξέρουν καλά πως να τον αξιοποιούν και τον έχουν βοηθήσει να φτάσει στα 72 γκολ σε επίσημους αγώνες. Κι ασφαλώς ούτε εκεί θα του εξασφαλίσει κανείς θέση μόνιμη θέση στην ενδεκάδα, κάτι που (παρά τη γκρίνια του τις τελευταίες ημέρες) έχει συμβεί περίπου στο 90% των αγώνων που έχει παίξει με την Ένωση. Έστω κάμποσες φορές σε άλλη θέση από τη φυσική του.
     
  3. Ξέρει ότι η ΠΑΕ έκανε μαζί του εξαίρεση και συνάμα υπέρβαση καθώς από τις 390.000 ευρώ που του δίνει ανά έτος βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, ανέβασε σταδιακά την προσφορά της στις 630.000 ευρώ. Ο Μπλάνκο θα ωφεληθεί με επιπλέον κέρδος 500.000 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια και στα 30 του θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ακόμα ένα πολύ καλό συμβόλαιο.
     
  4. Δεν έχει προκύψει ως σήμερα ομάδα από την Ελλάδα διατεθειμένη να του προσφέρει ανάλογα χρήματα και με δεδομένη την επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα, δύσκολα θα τον δελεάσει σύλλογος από το εξωτερικό, εκτός αν πρόκειται για ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρα και θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
     
  5. Είναι πλέον και ηθικά δικαιωμένος καθώς η μεγάλη επιμονή του να γίνει αποδέκτης μίας πρότασης που θα δικαιώνει την αφοσίωσή του στην ΑΕΚ αλλά και την προσφορά του σε αυτή από το καλοκαίρι του 2007 ως σήμερα, απέδωσε εν τέλει καρπούς και ανάγκασε την ΠΑΕ να υπερβεί τα όριά της και να του προσφέρει ένα ομολογουμένως αξιόλογο συμβόλαιο.
Είναι πλέον και ηθικά δικαιωμένος καθώς η μεγάλη επιμονή του να γίνει αποδέκτης μίας πρότασης που θα δικαιώνει την αφοσίωσή του στην ΑΕΚ αλλά και την προσφορά του σε αυτή από το καλοκαίρι του 2007 ως σήμερα, απέδωσε εν τέλει καρπούς και ανάγκασε την ΠΑΕ να υπερβεί τα όριά της και να του προσφέρει ένα ομολογουμένως αξιόλογο συμβόλαιο.
 
sport24.gr