ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Βάζουν τα χρήματα Παππάς-Νοτιάς.



Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος αυτή τη στιγμή για τη διοίκηση της ΑΕΚ είναι ο τρόπος που θα βρεθεί για να μπορέσει να συμπληρωθεί ο φάκελος που θα αποσταλεί στην ΟΥΕΦΑ και η Ένωση να λάβει κανονικά την αδειοδότηση για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Τα χρήματα που απαιτούνται για να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο σε αυτό, φτάνουν περίπου στα 5 εκ. ευρώ και είναι οφειλές προς παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, σε ποδοσφαιριστές που έφυγαν το περασμένο καλοκαίρι (όπως Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Ενσαλίβα), αλλά και προς πιστωτές και άλλες ομάδες που εκκρεμούν δόσεις μεταγραφών. Με τα παραπάνω χρήματα δεν αποπληρώνεται βεβαίως όλο το χρέος, ωστόσο μπορούν να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και η ΑΕΚ να... κερδίσει την συμμετοχή της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Το κεφάλαιο αυτό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ και ο χρόνος πλέον στενεύει (μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να έχουν πληρωθεί άπαντες).

Τα χρήματα που περιμένει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, από τηλεοπτικά δικαιώματα, την τελευταία δόση του Κυργιάκου από τη Λίβερπουλ και μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το Europa League, δεν μπορούν να καλύψουν τα 5 εκ. ευρώ και τη λύση θα μπορούσαν να δώσουν μόνο οι μέτοχοι.


Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Sportday», η διοίκηση έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τους Παππά και Νοτιά, ότι τα χρήματα που θα υπολείπονται για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό, θα καλυφθούν εξ ημισείας από τους ίδιους προκειμένου η ΑΕΚ να γλιτώσει από έναν διασυρμό, που δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι.


aek365.gr