ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ντροπή-Ξεφτίλα-Κατρακύλα…..ΩΣ ΠΟΤΕ; Ανακοίνωση Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973

 
ΦΤΑΝΕΙ !! ΕΛΕΟΣ !! Πόσο μικρή θέλετε ακόμα την ΑΕΚ;;; Άραγε υπάρχει φιλότιμο;;;  

Mάλλον ΟΧΙ ..... Αν υπήρχε έστω και λίγο μετά από την ντροπιαστική ήττα με τον οσφπ θα έπρεπε να είχατε φύγει. 24 Βαθμοί μας χωρίζουν από την κορυφή και παρ' όλα αυτά για όλους εσάς θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι που είμαστε προς το παρών στην 3η θέση και διεκδικούμε το κύπελλο από μια ομάδα που προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο παιχνίδι με τον οσφπ το ποτήρι ξεχείλισε. Η υπομονή μας τελείωσε. Πρέπει να καταλάβετε ότι η ενασχόληση σας με την ΑΕΚ είναι μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ!! Φύγετε όσο είναι καιρός . Ο λαός της ΑΕΚ είναι περήφανος και δεν δέχεται άλλα παιχνίδια στην πλάτη του.
 
Το είχαμε πεί και στην τελευταία συνάντηση μας θα μας βρείτε ΑΠΕΝΑΝΤΙ αν δούμε ότι κάνετε κακό στην ομάδα. Τελικά επιβεβαιωθήκαμε. Η ΑΕΚ θα βρεί τον δρόμο της και χωρίς εσάς. 

Προτείνουμε γενική συσπείρωση του οπαδικού κινήματος. Ας δράσουμε επιτέλους ΕΝΩΤΙΚΑ. Μόνο εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες των ιδεών και των αξιών που πρεσβεύει ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Όλοι ενωμένοι για να ανεβάσουμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ τόσο ψηλά, έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να του κάνει κακό. 
 
Όπως και στο 1ο συλλαλητήριο έτσι και στο επόμενο στις 3 Απριλίου ο σύνδεσμος Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ θα δώσει το παρόν. 
 
Σ.Φ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑ CLUB
 
We never give up.....since 1973