ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Βήμα… τίτλου!

Για ακόμα ένα παιχνίδι μίλησε η ψυχή και το πάθος. Η ΑΕΚ αφού έκανε τα εύκολα δύσκολα και καρδιοχτύπησε στο τέλος έφυγε νικήτρια με 28-26 από το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών με τον Δούκα που θα έκρινε το ποια ομάδα θα βρισκόταν στην κορυφή στην συνέχεια. Οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη είχαν καταφέρει να διατηρήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα που στο τέλος έχασαν με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην ισοπαλία λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα και τις δύο ομάδες που πήγαιναν χέρι -χέρι στο σκορ μέχρι που η ΑΕΚ μετά το 20ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε μπροστά και φάνηκε ότι ελέγχει τα πράγματα. Οι «κιτρινόμαυροι» με ένα σερί 7-1 κατάφεραν να κολλήσουν τον επιθετικό προσανατολισμό του Δούκα και σκόραραν ακατάπαυστα με τον Μάνιτς και φυσικά με τον Μπακαούκα να δίνει πολύτιμες ανάσες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να συνέλθουν αλλά μάταια. Έτσι η ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 16-13 και έχοντας την ψυχολογία υπέρ της για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Αν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Δούκας φάνηκε να μπαίνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη δεν του άφησαν το περιθώριο και ανέλαβαν δράση. Με καταπληκτική άμυνα και την εξαιρετική επίθεση στα σημεία που έπρεπε κατάφερε να χτίσει μια σημαντική διαφορά.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού η Ένωση έκανε μια «κοιλιά» μένοντας πέντε λεπτά χωρίς να σημειώσει κάποια τέρμα κάτι που της στοίχησε στην συνέχεια. Ο Δούκας το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης να ισοφαρίσει και διεκδικεί το παιχνίδι. Εκεί μίλησε για ακόμα και φορά το πάθος και με πρωταγωνιστή τον Μπακαούκα κατάφερε τελικά να πάρει το αποτέλεσμα. Πλέον έχει μπροστά της 20 μέρες για να ξεκουραστεί και να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα παιχνίδια που την περιμένουν βρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας.


Τα δεκάλεπτα: 6-5, 11-10, 16-13 (ημχ), 19-16, 24-20, 28-26

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 10, Γεωργιάδης 4, Μάνιτς 6, Βακάλης 3, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 3, Μεγαλοοικονόμου 1.


aek365.gr