ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Παράταση της αγωνίας για Μπλάνκο!

Σήμερα εκπνέει το τελεσίγραφο της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Ισμαελ Μπλάνκο για να απαντήσει στης πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ως το 2013. Ωστόσο οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή ζήτησαν περισσότερο χρόνο και θα τον έχουν!

Συγκεκριμένα ο βασικός ατζέντης του ποδοσφαιριστή Γκουστάβο Οναϊντίνια επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Σταύρο Αδαμίδη ζητώντας του περισσότερο χρόνο.

Πρόθεση του εκπροσώπου του Μπλάνκο είναι να αφιχθεί στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ώστε να συναντηθεί με το διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και να έχει μαζί του την καθοριστική συνομιλία.

Η επαφή των δύο πλευρών γίνεται πλέον μέσω e-mail καθώς στην ΑΕΚ εκνευρίστηκαν ιδιαίτερα με τα όσα η πλευρά των εκπροσώπων του Ζορό επικοινώνησε σχετικά με την πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού.

Η ΑΕΚ έχει στα χέρια της έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι απέρριψε την πρόταση της ρωσικής ομάδας, κάτι που καταρρίπτει τον ισχυρισμό του Οναϊντίνια σύμφωνα με τον οποίο είχε συναινέσει στην πώλησή του.

Το αν ο ατζέντης του Μπλάνκο επιθυμεί όντως να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει την τελική πρόταση της ΑΕΚ ή απλώς προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να «παζαρέψει» τον πελάτη του που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι σε άλλες ομάδες, είναι κάτι που θα αποδειχθεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αφού ο Αδαμίδης αποφάσισε να δώσει την παράσταση που ζητούν οι Αργεντινοί.

Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε οριακό σημείο και ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα οδηγηθεί η συγκεκριμένη ιστορία.

sport24.gr