ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Με φόρα από το Κύπελλο για τη ρεβάνς.

Τα κορίτσια της ΑΕΚ θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στο Ανατόλια για να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα της πρώτης αγωνιστικής της β φάσης (17:15/aek365.gr/σπορτ+).

Η ΑΕΚ την Πέμπτη πήρε μια ιστορική πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ψυχολογική αλλά και αγωνιστική. Έτσι η Ένωση για την 6η αγωνιστική της β φάσης του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών φιλοξενεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας το Ανατόλια και στοχεύει στη νίκη για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι να πάρει μια νίκη που θα της δώσει σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ο δεύτερος είναι ότι έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα που γνώρισε στην Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα αυτής της φάσης.

Ο Γιώργος Σαμαράς προσπαθεί να κρατήσει τις αθλήτριές του στο έδαφος γιατί ξέρει ότι την ΑΕΚ την περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και ότι η ομάδα πρέπει να πάρει θέσεις που οδηγήσουν στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Για το ματς με το Ανατόλια λοιπόν ο Ενωσίτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα κι έχει όλες τις «κιτρινόμαυρες» στην διάθεσή του ώστε να διεκδικήσει τη νίκη.


aek365.gr